• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Starania 2019!

reklama
Jak tam sobota dziewczyny? Ja sobie posprzatalam, pomylam, zrobilam ciacho.. upieklam szyneczke na kanapki, Jaskowi obiadek.. zaraz robie lozko i Jaśko idzie spac.. wrocil zmeczony jak cholerka z pracy.. a ja sie zabunkruje w lazience.. naloze maske na wlosy, wypeelinguje sie.. ogolnie małe spa sobie zafunduje.. i tez bede sie zwijac do lozeczka :) jutro chillout tylko pranie poskladam z samego rana a potem caaaaaaly dzien bede sie byczyc :)
U mnie fajna sobota choc z rana sprzątanie i ogarnianie chaty. Obiad dziś grillowy bo na ogrodzie krzątanie. Ale pogoda szybko nas zmyla bo co chwilę padało wrrr. Ale nazrywalam bzu i konwali i ładnie mi pachnie w salonie. Zrobiłam na kolację pyszną sałatkę ze świeżych warzyw z tuńczykiem, serem białym, jajem, rzodkiew i szczypior. Obłęd pycha. A teraz zaczytuje sie w książkę bo usnąć nie mogę :p

Ohohooo mojemu Jasiowi jak polozylismy sie spac zebralo sie na rozmowy.. slowotok mial taki ze prawie bym usnela.. ale skutecznie zamknelam mu usta [emoji23] pofikane.. teraz to juz spac.. melduje ze nieobecnosc dzieci w domu wykorzystana nalezycie [emoji23] dżizas.. teraz bedzie mi sie niemilosiernie ciagnal czas przez najblizsze 13 dni do terminu @[emoji23][emoji23][emoji23]
A mi jak się dluzy do tego 21 bo wizytę mam na 18.30 matko jeszcze tyle czasu

Dziewczyny.. macie rozne doswiadczenia.. moze podpowiecie..
Caly czas boli mnie podbrzusze/jajnik.. prawa strona.. w piatek bylam u gin.. w lewym jajniku pecherzyk dominujacy 27mm.. budowa orawego jajnika prawidlowa.. z wyczuciem owulacji juz sie gubie bo tydzien temu mialam ostry bol z prawej strony.. 2 dni.. Ale.. caly czas ćmi mnie podbrzusze.. caly czas czuje sie jak na okres.. pelnosc w podbrzuszu, rozdęcie takie.. ciężkość.. nie wiem czy do owulacji doszlo czy nie doszlo.. nie czulam nasilenia bolu od wizyty.. glupieje.. mam ochote pojsc znow do gin i jeszcze raz dokladnie zeby wszystko sprawdzila bo nawet nie wiem czy jest tu mozliwosc zajscia w ciaze czy nie.. niby bylo wszystko prawidlowo a bol podbrzusza byl zwalany na zblizajaca sie owulacje.. ale juz mam metlik w glowie.. :(

reklama
Dziewczyny jeśli nie występują u mnie plamienia kilka dni przed @ ani w środku cyklu to oznacza że progesteron mam w normie czy to jeszcze o niczym nie świadczy.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry