Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Testowała dziś któraś?![]()
U mnie wczoraj termin @, ale wciąż nic i pierwszy raz nie czuję w ogóle ani PMS ani żebym miała dostać @. Castagnus biorę od miesiąca i myślę, że to jego zasługa. Jestem zachwycona, że już nie męczę się z PMS. Na ciążę raczej nie liczę, bo kilka dni temu byłam u gine na usg jajników, wyszły torbiele, chyba by mi powiedział gdyby był pęcherzyk ciążowy? Nic nie powiedział, to założyłam, że nie ma co testować.Jak tam u was dziewczyny ? Ja to chyba straciłam nadziejejeszcze 3 dni do @, pewnie jak na złość się spóźni żeby mnie tylko wkurzyć...
Zrób test , bo tydzień temu mogło nic nie być widaćU mnie wczoraj termin @, ale wciąż nic i pierwszy raz nie czuję w ogóle ani PMS ani żebym miała dostać @. Castagnus biorę od miesiąca i myślę, że to jego zasługa. Jestem zachwycona, że już nie męczę się z PMS. Na ciążę raczej nie liczę, bo kilka dni temu byłam u gine na usg jajników, wyszły torbiele, chyba by mi powiedział gdyby był pęcherzyk ciążowy? Nic nie powiedział, to założyłam, że nie ma co testować.
Ja od 3 miesięcy biorę inofolic - narazie nic. Może to głupie, ale został mi 1 test ciążowy i zrobiłam go sobie wczoraj, żeby zobaczyć, czy po nocy reakcja chemiczna pokaże mi 2 kreskę i faktycznie... W ciągu dnia była jedna kreska a po nocy blada druga kreska.Jestem od niedawna, testowałam dziś i w środę i niestety nic. Chociaż już 4dni po terminie. Wszystko od wczoraj boli jak na okres. Ciekawe ile się spóźni..
2miesiace z inofolic i wszystkie badania w normie. Nawet w tym cyklu widziałam Stróżki krwi w śluzie podczas owulacji a i tak nie wyszło;(
A staraliscie się w tym cyklu? Może jednak jest nowe życie?U mnie wczoraj termin @, ale wciąż nic i pierwszy raz nie czuję w ogóle ani PMS ani żebym miała dostać @. Castagnus biorę od miesiąca i myślę, że to jego zasługa. Jestem zachwycona, że już nie męczę się z PMS. Na ciążę raczej nie liczę, bo kilka dni temu byłam u gine na usg jajników, wyszły torbiele, chyba by mi powiedział gdyby był pęcherzyk ciążowy? Nic nie powiedział, to założyłam, że nie ma co testować.
Próbujemy już 3 cykle pod rząd, ten był trzeciA staraliscie się w tym cyklu? Może jednak jest nowe życie?
Nigdy nie brałam castangusa, ale czytałam, że reguluje objawy miesiączkowe. Jak za miesiąc pomimo brania Bromka prolaktyna się nie obniży, to go sobie dokupię, bo ponoć obniża poziom prolaktyny.
Zapomniałam zapytać lekarza, czy jak się okaże, że jestem w ciąży, to czy mam odstawić Bromka? Bo luteine wiem, że się bierze dalej. Czy któraś z Was wie?
Zrób test , bo tydzień temu mogło nic nie być widać![]()