U
użytkowniczka 193915
Gość
Sama nie wiem czy jest sensHmm to może te mdłości, to jakis objaw dni płodnychdzieciaki pewnie właśnie też szału dostają w te upaly i nie wiedzą co ze sobą zrobić..
Powtarzasz test w weekend?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Sama nie wiem czy jest sensHmm to może te mdłości, to jakis objaw dni płodnychdzieciaki pewnie właśnie też szału dostają w te upaly i nie wiedzą co ze sobą zrobić..
Powtarzasz test w weekend?
Znam te rozterki, z jednej strony by się zrobiło ten test, bo ma się nadzieję, ale z drugiej to się nie chce zrobić, bo potem ten zawód..Sama nie wiem czy jest sens![]()
I jak tam? Testowałaś?Sama nie wiem czy jest sens![]()
Hej. Tak. Zrobiłam 4 testyI jak tam? Testowałaś?![]()
Kurcze, trzymam kciuki, żeby to jednak były początki ciąży!Hej. Tak. Zrobiłam 4 testyz czego dwa zalane
na jednym jest jakiś cien cienia cienia cienia. Ale coś czuję, że to fabryczna
powtórzę na wszelki wypadek w tygodniu
Hej. Zrobiłam dzisiaj o czułości 10 i biel.marcowa mama raczej nie będęKurcze, trzymam kciuki, żeby to jednak były początki ciąży!
Póki nie ma okresu to jest nadzieja, tym bardziej, że u Ciebie te cykle są trochę dłuższeHej. Zrobiłam dzisiaj o czułości 10 i biel.marcowa mama raczej nie będę![]()
Ale nie chce mi się już działać póki coPóki nie ma okresu to jest nadzieja, tym bardziej, że u Ciebie te cykle są trochę dłuższe
Nie dziwię się, ja po tamtym cyklu miałam demotywację..Ale nie chce mi się już działać póki co![]()
Powiem Ci,że tamtym dwumiesięcznym cyklu miałam tak samo. Z chęcią dzialalam przez dwa, trzy tygodnie po okresie. A potem już sporadycznieNie dziwię się, ja po tamtym cyklu miałam demotywację..