U
użytkowniczka 193915
Gość
Sama nie wiem czy jest sensHmm to może te mdłości, to jakis objaw dni płodnychdzieciaki pewnie właśnie też szału dostają w te upaly i nie wiedzą co ze sobą zrobić..
Powtarzasz test w weekend?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Sama nie wiem czy jest sensHmm to może te mdłości, to jakis objaw dni płodnychdzieciaki pewnie właśnie też szału dostają w te upaly i nie wiedzą co ze sobą zrobić..
Powtarzasz test w weekend?
Znam te rozterki, z jednej strony by się zrobiło ten test, bo ma się nadzieję, ale z drugiej to się nie chce zrobić, bo potem ten zawód..Sama nie wiem czy jest sens![]()
I jak tam? Testowałaś?Sama nie wiem czy jest sens![]()
Hej. Tak. Zrobiłam 4 testyI jak tam? Testowałaś?![]()
Kurcze, trzymam kciuki, żeby to jednak były początki ciąży!Hej. Tak. Zrobiłam 4 testyz czego dwa zalane
na jednym jest jakiś cien cienia cienia cienia. Ale coś czuję, że to fabryczna
powtórzę na wszelki wypadek w tygodniu
Hej. Zrobiłam dzisiaj o czułości 10 i biel.marcowa mama raczej nie będęKurcze, trzymam kciuki, żeby to jednak były początki ciąży!
Póki nie ma okresu to jest nadzieja, tym bardziej, że u Ciebie te cykle są trochę dłuższeHej. Zrobiłam dzisiaj o czułości 10 i biel.marcowa mama raczej nie będę![]()
Ale nie chce mi się już działać póki coPóki nie ma okresu to jest nadzieja, tym bardziej, że u Ciebie te cykle są trochę dłuższe
Nie dziwię się, ja po tamtym cyklu miałam demotywację..Ale nie chce mi się już działać póki co![]()
Powiem Ci,że tamtym dwumiesięcznym cyklu miałam tak samo. Z chęcią dzialalam przez dwa, trzy tygodnie po okresie. A potem już sporadycznieNie dziwię się, ja po tamtym cyklu miałam demotywację..