U
użytkowniczka 193915
Gość
Hej. Do wtorku nie mam jak za bardzo, a może nie chce wcześniej. Czekam na paczkę z testami, bo tamte wszystkie już zużyłam
jeju, mam taką nadzieję, że zobaczymy się na marcowych mamach
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A wysłali już? Jest nadzieja, że dziś dotrą?Hej. Do wtorku nie mam jak za bardzo, a może nie chce wcześniej. Czekam na paczkę z testami, bo tamte wszystkie już zużyłamjeju, mam taką nadzieję, że zobaczymy się na marcowych mamach
Ja mam też jedną sprawę na głowie, ale myślę czy z tego coś u mnie będzie czy nie. Testy wysłali wczoraj,mam nadzieję że dziś będę w paczkomacue. Przyszły tydzień szybko mi zleci, myślę żeby iść dwa razy na betę, chyba że pierwsza wyjdzie ujemna to razA wysłali już? Jest nadzieja, że dziś dotrą?
Też mam taką nadzieję, że się nam uda.. W tym tygodniu śluz zmienił się na płodny, szczególnie wczoraj, więc działamy i czekam znowu na testowanie. Przed nami impreza roczkowa, więc mam trochę głowę zajętą ogarnianiem rzeczy
![]()
Kurde to oby dziś dotarły! Myślę, że jak wyjdzie pozytywna to warto iść dwa razy, zobaczysz jak będzie przyrastaćJa mam też jedną sprawę na głowie, ale myślę czy z tego coś u mnie będzie czy nie. Testy wysłali wczoraj,mam nadzieję że dziś będę w paczkomacue. Przyszły tydzień szybko mi zleci, myślę żeby iść dwa razy na betę, chyba że pierwsza wyjdzie ujemna to raz![]()
Ja też wklepywalamCzłowiek to jest jednak glupiweszłam sobie w kalkulator porodu, jakby w tym cyklu się udało to miałabym termin porodu na ok. 22 marca
. No ale cóż, nie ma co sobie robić złudnej nadziei. Trzymam kciuki za Ciebie i czekam na zdjęcia testu, jak w końcu dojdą
![]()
wygląda jak moja z pon.@malinowelove jest paczka w paczkomacuebędę miała co testować na weekend i pon. We wtorek beta. Dzisiaj zrobiłam facelle, i kreska jest widoczna ale to nadal cień. Na żywo lepiej wygląda. Spokojnie czekam dalej.
Widać bez przybliżania różową kreske! Trzymam kciuki żeby nie oszukiwał@malinowelove jest paczka w paczkomacuebędę miała co testować na weekend i pon. We wtorek beta. Dzisiaj zrobiłam facelle, i kreska jest widoczna ale to nadal cień. Na żywo lepiej wygląda. Spokojnie czekam dalej.