reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Starania o pierwsze maleństwo lato 2015

Just, ja zawsze powtarzam, że o związek warto walczyć i trzeba dużo rozmawiać, przede wszystkim o tym, co jest trudne. Jak się wyrobi zasadę, ze nie przemilczamy problemów, to wtedy wszystkie przeszkody stają się kolejną porcją cementu, dzięki której obie strony lepiej siebie rozumieją i dwie osoby zaczynają parzeć w tym samym kierunku.

Drwala już sobie wychowałam najwidocznieJ, bo sam wczoraj temat zaczął i wyjaśnił czemu tak się zachowywał w sobotę i 2/3 niedzieli. Zabrakło mi jedynie wprost wypowiedzianego słowa "przepraszam", ale za kilka dni do tego wrócę i mu przypomnę, że po takiej sytuacji przeproszenie jest swoistą kłódką definitywnie zamykającą problem. No i nie wymagajmy cudów od faceta. I tak to ogromny postęp. A potem było godzenie :) I było cudownie :D

Just, im dłużej z Wami tu piszę, tym bardziej jestem ciekawa jakie jesteście w rzeczywistości. A gdyby udało nam się rodzić w jednym terminie, to w ogóle szaleństwo. W ogóle ten wątek stał się bliski mojemu sercu po prostu.

Julka, nie ważne czy super aktywny czy cały spędzony w łóżku. Ważne, żeby spędzić go w taki sposób, który pozwala się odstresować. A Wam się udało! I to jest super :)

reklama
Dziewczyny też jestem ciekawa nas wszystkich, jakie jesteśmy w rzeczywistości, czy tak dobrze by nam się rozmawiało również na żywo i tak naprawdę tego jak wyglądamy. Może kiedyś pomyślimy o wątku zamkniętym, tam będzie nasze grono i nikt z zewnątrz nie będzie miał możliwości żeby czytać to co piszemy ;-) może jeszcze bardziej się otworzymy ;-)

Ja też jestem Was ciekawa i jestem za wątkiem zamkniętym!! W ogóle ja często jestem w Wawie także warszawianki i inne dziewczyny możemy zrobić spotkanie ;)

reklama