reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Starania o pierwsze maleństwo lato 2015

reklama
Ja tam bym chciala blizniaki ale chlopca i dziewczynke :D Bo chce miec 3 dzieci a juz stara dziewiatka jestem a w dodatku slabo plodna wiec lepiej za jednym zamachem ;)

Ja tam chcialabym miec blizniaki☺ lubie dzieci teraz szczegolnie bo szwagier z zona maja 2 dzieci 3 latka chlopca i pol roku dziewczynke razem mieszkamy i ja cala milosc przelewam na nie i moja chrzesnice to mi pomaga

Julka, ja zaczęłam używać Conceive Plus w drugim cyklu staran. Przyjemny i podobno nie szkodzi plemnikom także go używam jak czuję dyskomfort. Wierzę że niektórym mógł pomóc :-)

Lui, zobacz ile osób na liście czeka na @ w tym miesiącu i trzymaj kciuki ;-)

Ja bym chętnie jednocześnie urodziła chlopca i dziewczynkę :-)

Jezu, wszystkie chcą bliźniaki :D Powariowałyście :D
Mnie przeraża podwójne chodzenie wokół noworodka/niemowlęcia. Dziecko mojej siostry jest dość kłopotliwe - alergie, wada wrodzona, kolki, przegrana walka o karmienie piersią, ciągłe płacze i na dodatek dziewczynka już teraz jest tak uparta, że szok (jak moja siostra). Troszeczkę mnie to nastraszyło, choć wiem doskonale, że moje dziecko będzie kompletnie inne i jestem wręcz pewna, że nie będzie aż tak kłopotliwe w obsłudze (kwestia dziedziczenia charakteru).

Lui, z siostrą już się poukładałyśmy. Coraz rzadziej mamy spięcia. Ona JEST mniejszą perfekcjonistką i szanuje to, że nie jestem w stanie psychicznie wytrzymać, aby cały czas się opiekować jej dzieckiem, a ja się bardziej staram, więcej jej pomagam i staram się zająć małą najlepiej jak potrafię.
Śpij dobrze :)

Ja nie chcę :p Mam koleżankę, a właściwie już jej cień, 1.5 roczne, od urodzenia nie były zsynchronizowane z pobudkami, ona wstawała w nocy co godzinę, bo raz jedna, raz druga, mimo starań, walki, nie udało jej się. Szkoda mi jej bardzo. Bliźniaki to istny poligon :rofl2::sorry:

reklama
U mnie tez wlasnie i nareszcie moge rozpoczac nowy cykl :) Nowy termin:

@ 15.10, 9 c.s.

Milego dnia kobitki, ja sie zawijam w koc, popijam ibuprom i umieram :p