• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Starania od jesieni 2013

• Starter tematu Starter tematu kobietka22
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
hej dziewczynki , właśnie wstawiłam niedawno kapuśniaczek , śniadanko i drugie śniadanko oddałam do kibelka i głodna jestem jak wilk ,a mam ochotę na kapuśniak straszną , wiecie co mam dziwne bóle nóg czy one się zdarzają w ciąży?Od rana mnie bolą łydki jakbym mięśnie naciągnęła , no i teraz to boli mnie od łydek do pasa w krzyżu nie jakoś bardzo ,ale nieprzyjemnie to jest , może jak z mężem baraszkowaliśmy to ponaciągałam mięśnie... no nie wiem jutro mam wizytę i powiem o tym ginowi , oddałam siuśki do badania z rana , no nie mogłam napełnić pojemniczka zwykle sikam na potęgę ,a dziś nawet nie pół kubeczka ,ale pani w labo powiedziała ,że wystarczy , wkurzyłam się bo byłam w laboratorium chwilę po 10 ,a od 10 jest przerwa ja myślałam ,że od 11 , no i podeszłam do okienka od tyłu tak jakby i pytam czy mogłabym oddać mocz do badania jeszcze, a one popatrzyły (trzy kobity tam były) i dalej sobie każda swoje robiła i nawet nie raczyły odpowiedzieć czegokolwiek , no to powiedziałam : aha czyli jestem niewidzialna ? i sobie poszłam , potem zachciało mi się sikać strasznie więc poszłam z kuzynką ,która mnie zawiozła do wc szpitalnego jak tam weszłam tak szybko wyszłam taki smród i wstrzymałam to sikanie , normalnie tak mi słabo było w tym szpitalu ,a godzinę tak krążyłam , sam zapach szpitala mnie dobija , w końcu poszłyśmy do sklepiku po wodę bo bym chyba zemdlała , tam poszłam po godzinie do labu i dałam siuśki , a pani mówi ,że nie ma wydać i muszę mieć równo więc mówię ,że skoczę do kiosku rozmienić i za chwilkę wrócę kiosk jest bliziutko wracam z kasą ,a laboratorium zamknięte :no:, pukam raz , nic , pukam drugi raz cisza , w końcu rypnęłam w te drzwi otworzyła i mówi słucham ?:szok: a ja ,że miałam przynieść pieniądze to ją olśniło i zapłaciłam ,a wyniki będę miała za chwilkę jak mama wróci bo tam w przeciągu godziny dwóch już jest wynik i tylko dlatego tam robię badania.

ale się rozpisałam idę zerknąć na mój kapuśniak

Anastazi - witaj kochana po nieobecności ;) ja mam już troszkę brzuszka ,ale też nie wiem czy to moje czy dzidziolkowy brzuszek potem wstawię Wam fotki bo ja mam od 4tc do 10tc co dwa tygodnie robię ;)

Kobietka
Najważniejsze, że w końcu te siuśki oddałaś. Widać jak i kto podchodzi do sprawy. No i aby wyniki były dobre. :)
Co do zwracania. Wczoraj zaczęłam 16 tc a dziś zwróciłam sernika na zimo i tosta, teraz ledwo zjadłam ziemniaka.. :/ chyba odchył od normy dzisiaj mojego organizmu. :/
Co do Twoich trwania nóg. Dziewczyny z Lipcówek piszą, żeby brać magnez, bo to niby zapobiega trochę, no i w ciazy zdarzają sie takie skurcze nóg.. Ale tak jK piszesz zapytaj tez swojego lekarza, to lepiej Ci to wytłumaczy.

A ja kochane gotując obiad, byłam tak zajęta, ze jak spojrzałam na okno, mowię kuźwa ale mgła, podchodzę bliżej, a to śnieg pruszy. Nie wiedziałam ze za tym widokiem zatęsknię. :)

blueberrry - no zaraz zapodam sobie magnez ;)dzięki za radę ;)

no wyniki mam i wszystko jest dobrze czyli glukoza ujemna, białko też i ciała ketonowe też nie wiem czemu te wyniki z nfz robione były jakieś złe????jedynie mam fosforany liczne ,ale nie czytam tym razem w necie bo się strachu najem jutro mi gin powie co i jak.

U mnie w nocy spadł śnieg po czym zamarzło to wszystko no i dzisiaj się ślizgałam na mieście boję się jak jest ślisko ,że się przewrócę no ,ale w domu też nie chcę się kisić za bardzo buty mam płaskie, wygodne i niby nie powinny się ślizgać ,a jednak...

reklama
No ja juz Sebola uspilam i teraz trochę relaksu bo sprzątać bede jutro bo wolne :) . Tak jak Ty DOMKA latalas dzisiaj ja bede latać jutro :):)

Kobietka - cieszę sie ze wyniki ok :) a jeśli chodzi o panie w okienku to one wiecznie jak za karę :( byłam w czerwcu z Seba pobrać krew to poprostu aż żałosne ze o wszystko samemu trzeba pytać z lacha jakaś odpowiedz Eh... Temat rzeka :/

A tak jeszcze pytanko : kto w najbliższym czasie testuje ? To jeśli nie dostanę @ to potowarzysze :)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry