• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania od jesieni 2013

• Starter tematu Starter tematu kobietka22
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Blue włąsnie to chlupanie to ruchy;-) Tak jaby cos po kiszkach jezdziło,jakby burczało w brzuchu,to ruchy;-)

Najfajniej jest jak widac stope pzrez brzuch;-) Aga tak mnie kopała,bolała ale widok tej nogi to piękne doswiadczenie;-)

Blue włąsnie to chlupanie to ruchy;-) Tak jaby cos po kiszkach jezdziło,jakby burczało w brzuchu,to ruchy;-)

Najfajniej jest jak widac stope pzrez brzuch;-) Aga tak mnie kopała,bolała ale widok tej nogi to piękne doswiadczenie;-)

Dziękuje Domka. No to jaka ja jestem zielona.. Ja cały czas sobie to do jelit przypisywałam. Ostatnio nawet jak na plecach leżałam, to po lewej stronie boku jak by cos parło na niego i bolało.. Ale pare chwil i minęło. No i jeszcze raz wielkie dzieki. ;) fajnie myślec ze to malenstwo, a nie jelita. :) :* ;)

Super, masz wspomnienia z Agusią.
I to jest chyba najfajniejsze, mimo bólu, cieszysz sie z tych ruchów, i kopniaczków. Fajnie z tą stópką! :) super!

Hej.
Mnie cały wczorajszy dzień głowa bolała, aż mnie na wymioty ciągnęło, migrena okropna. Dawno nie miałam. Dobrze że mi sił starczyło na przytulanki ;) Zasnęłam o 21 a o 3 nad ranem obudzona już byłam i się do 6 z zaśnięciem meczylam. A teraz się dobudzic nie mogę :-D

Bubbles super wynik betki, gratuluję !!:tak::tak:

nadzieja trzymaj się! życzę powodzenia w nowej pracy:tak:
Mnie przeziębienie nie odpuszcza niestety.. katar i gardło.. cała niedziela w domku:-(Boję się o córcię, żeby się nie zaraziła, bo teraz ferie ma i jest z babcią.. cała happy:-)

reklama
Hej kochane

Bubblegirl - gratuluję betki _ super:-)
DOMKA JAK OVU . Widzę że pozytywny test .U mnie dzisiaj test pozytywny tak jak sądziłam więc cykl się skrócił :-) co mnie bardzo cieszy:-) jutro was doczytam dokładniej:-) pozdrawiam

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry