• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania od jesieni 2013

• Starter tematu Starter tematu kobietka22
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Hej niedzielnie:))
Ojj Blueberrry u mnie bedzie ciezko wstac jedno noga, bo mamy lozko tak, ze moja czesc przy scianie jest i jak chce wyjsc to musze sie zsuwac w dol lozka i zawsze na dwie wstaje:D to tez sie liczy hehe?:)

Ja sie ide ogarnac i obudzic moich dwoch chlopakow(szwagier u nas spal), zeby mnie po wyniki zawiezli:)

reklama
Domka Ty chyba przejełaś ten bol, bo jak sie kładłam o 23 to tylko leciutko pulsowało. Biedna. Dziś mam lepszy humorek, bo głowa nie boli, a wczoraj to od rana..

BubblesGirl kochana kciuki za betę!
A no i co do dwoch nóg, liczy się. :) wiesz czasem tez muszą być wyjątki od zasad.

Ja tez jeszcze leże, bo małż pojechał po świeżości do sklepu na śniadanie, :)

A ja dzisiaj kluchy śląskie i jakieś mięso z sosikiem do tego zrobie.. Ochota mnie naszła.

A no i bym zapomniała.. Fluidki ciążowe Wam śle. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~...
No i mam nadzieje, że nikogo nie zasmuce i nie urażę, jak tak to bardzo mocno przepraszam, ale dziś zaczynam 17tc, musiałam się z Wami podzielić tym. ;) :sorry:

A Ty dzisiaj Domka korki z mężem wysadzacie? :D :)

BubblesGirl dziekuje, ja tez jestem zdumiona, że to już. Czas leci, i to bardzo szybko.

Domka, troszke chyba juz tak, ostatnio z mężem patrzyliśmy i juz sie odznacza lekko. Muszę teraz ładnie go uchwycić na jakimś foto i sie z Wami podzielić. Czekam jeszcze na pierwsze ruchy, bo tak jak piszą jestem pierworodką, i ruchy moge poczuć pozniej.

No wiadomo Domka, jak takie skubanie, to cos mu sie chce pewnie. :D wiesz takie przetdzymanie Was obojga, gdzie jest taka ochota, to ciężko.. Ale dziś dacie upust emocjom :D :)

Blu jak czytam twoje posty to tak mi sie geba cieszy ze Aga sie pyta z czego sie smieje;-)

No bedzie sie działo;-)

Ja koło 4-5 miesiaca takie konkretne ruchy czułam,teraz pewnie bede to czuła wczesniej bo juz wiem jak to jest;-)

reklama
"Bedzie sie działo, bedzie zabawa, (...), i nocy bedzie mało, bedzie głośno, bedzie radośnie(...)" hihihi

Fajnie jak sie buzia cieszy to odrazu lepiej na sercu się robi. :) a co. :)

No zapewnie szybciej poczujesz, niektóre z wątku z Lipcówek to w 14 czuły już coś, a inne juz 15,16 zaczynały, ale tak jak mowię wieloródki już inaczej.. Podziele się informacja jak poczuje. :)
Chociaż pare śni temu jak wstawałam w nocy siku to jak by mi ryba przepłynęła w brzuchu z prawej na lewą stronę, takie hlup w środku.. Ale mowię ruchów jeszcze nie moge wyczuć, wiec nie wiem co to było.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry