• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania od jesieni 2013

• Starter tematu Starter tematu kobietka22
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Hej. Domka ja też mam taką gofrownicę z biedronki, Piecze, ale gofry siedziały 10 min i i tak gumowate wyszły,,, I stoi nieużywana, ehh..... Najlepszą gofrownicę ma moja mama. Taka stara cieżka jak się rozgrzeje to chwila moment i są pyszne goferki i jakie chrupiące... Chodzi chyba o moc i musi być ciężka...Kiedyś jak te sprzęty się kupowało to służą do dziś, a teraz psuje się to badziewie....

Czesc Dziewczyny !

Nie mam jak wszystkiego nadrobić :( próbowałam pare razy napisać posta ale wiecznie coś i nie dokańczałam :(... Ostatnio czytałam cos ob FB - jakbyście zakładały grupe to ja bedzo chętnie :):):)

Mam troche smutna wiadomosc ponieważ musze zrezygnować z dalszych starań :( . Do końca lutego ma umowe, koleżanka mi zaproponowała robotke z pazurkami bo sie sama nie wyrabia a ja obecnie dojeżdzam 80km do pracy a jak pojde do niej to zalednie 11 ! I bede musiala narazie poukładać tą sprawe i od lata moze jesienni kolejne starania :). Na początku sie zmartwiłam :/ a teraz mysle ze moze potrzebuje własnie odsapnąc od starań bo za każdym razem próbuje wyluzować ale mimo wszystko i tak siedzi mi w głowie - kiedy dni płodne, sluz taki czy taki , kiedy testować itd.... Jednak nie chcialabym od Was odchodzić - fajnie mi z Wami :) i jeśłi nie bedziecie miały nic przeciwko to ja bede Wam towarzyszyć i wspierać w staraniach i w hustawkach hormonalnych podczas ciaży :D:D:D !

Piszecie o gofrach :) moj Seba je kocha :D moze jesc i jesc :):):)

Bubble... - Gratuluje serdecznie , ciagle o Tobie myslałąm - BARDZO SIE CIESZE :) uważaj teraz na siebie :*:*:* :D

Trzymam za wszystkie kciuki - za te zafasolkowane i za te starające sie :D:D:D &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

:D

Jussastar i tu właśnie popieram kiedyś jak cos sie kupiło to na lata, teraz wszystko sie szybko psuje.
No i te stare gofrownice, nie do przebicia.

KasiaJ tulę, tulę kochana! No i trzymam kciuki za nastepny cykl.

Domka a niech gmyra. :D niech się odpręży chłopina po zakupie gofrownicy hihi :)

Nadziejo zostań, zobacz ja też jestem tutaj i nikt mnie nie wyrzuca (po drugie nie dałabym się, ot co to nie) :) hihi
No i trzymam kciuki za Twoje plany kochana, miło zacząć cos co bedzie Ci sprawiało radość. :) trzymam kciuki za Twoje spełnienie planów kochana! :*

U mnie leniwą sobota.
Teraz mam parcie na arbuzy.. Codziennie musi byc conajmniej z ok 2kg zjedzone. :)

Ściskam Was! :*

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry