• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania od jesieni 2013

• Starter tematu Starter tematu kobietka22
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Hahaha ale sie usmiałąm;-) W nagrode została mi bita smietana i dzem pożeczkowy,gofrów może nie byc;-)

Predzej to ona poleci jak mój Luby sie dorwie do pieczenia;-) potem go oskarze ze mi zepsuł i zażądam nowej;-)

O jeszcze lepszy plan, kochana.

Bita śmietana i dżem to tez rarytasy. :)

A ja znów zmagam sie z bólem głowy. Tym razem prawa strona boli. Kurczę, ta pogoda lub hormony mnie dobiją.

A co do pogody to niech tego śniegu spadnie, raz A dobrze, co sie dzieciaki wybawią, a potem niech stopnieje i przyjdzie wiosna. Bo juz bym lekko i letnio sie ubierała. Kurtki zimowe juz mnie dobijają..

Mam amol, ale na nieszczęście w domu.. A jestem u rodziców... A mama nie ma w apteczce. Przemęcze sie, ale jak tylko będę w domu to odrazu spróbuje.

Ja tez mam takie fajne kozaki zimowe, ale ubrałam je tez teraz z pare razy, bo trochę spadło, a teraz topnieje, a nie chciałam jesiennych/wiosennych od soli zniszczyć.

Mi cos teraz na głowę padło z taki kolorem jak brąz co do butów, torebek, kurtek. Fajnie sie prezentuje ten kolor.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry