• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania od jesieni 2013

• Starter tematu Starter tematu kobietka22
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Mam pytanko - czytacie jakieś czasopisma typu "mama" "dziecko" itd? :) Bo Mój własnie z pracy mi napisał czy mi kupić - wariat. Już jest tak pewny tych swoich terminatorów, że zaraz sam zacznie mieć rozstępy jak Boga kocham... :-D

Inis mój wczoraj ciągle głodny chodził, miał zachcianki i podjadał i się śmiejemy, że ma syndrom Kuwady:-D Co do gazetek to ja nic nie kupuję na razie, pewnie się kiedyś skuszę, ale na ten czas są mi zbędne, bo bym wtedy już cały czas tylko o jednym myślała:rofl2:

Inis BubblesGirl - ja mam jedno Mama i dziecko, i jeszcze nie zaczęłam czytać a leży juz 3 tyg, ale był tam chyba opis ze "Rarunku mój maż tez jest w ciąży" potem sfotografuje i Wam prześle. :)

Terminatorów - Inis rozwalasz!! :*

Ja troche czytałam,ale z nudów. Ostatnio wyprzedarz ksiazek była i byla ksiazka o starniach ciazy i dziecku miałąm sobie wziasc ale zniszczona byla. W domu do M mowie ze jednak moglam kupis bo za 10zł,a on "przeciez ty wszystko wiesz,1 dziecko urodzilas to i drugie urodzisz;-)

Haha, Mój na książki reaguje podobnie - przecież to samo jest w internecie i za darmo. I weź takiemu wytłumacz, że w necie to każdy może sobie napisać cokolwiek, ja założę stronę i napiszę, że baranie jelito chroni przed ciążą i hurra - należy się cieszyć, bo wiedza za darmo :D

Ja lubię czytać takie książki, tzn. wszystkie poradnikowo- fachowe. Od instrukcji obsługi pralki do poradników jak wychować psa :-D relaksuje mnie to bardziej niż powieści romantyczne.

Blue - no Mój też zaraz będzie w ciąży, jak się dowiedział jakie ma mocne plemniory to tylko czekać aż sam siebie zapłodni z radości. Chyba dam mu zatestować 25.01... ja co prawda zrobiłam przerwę ale on - kto to wie :-D

Blue - no Mój też zaraz będzie w ciąży, jak się dowiedział jakie ma mocne plemniory to tylko czekać aż sam siebie zapłodni z radości. Chyba dam mu zatestować 25.01... ja co prawda zrobiłam przerwę ale on - kto to wie :-D

:rofl2::rofl2::rofl2:

EDIT:

Okazało się, że w moim szpitalu można robić badanka w weekend, więc betę zrobię dzisiaj i w poniedziałek powtórzę, bo chcemy rodzicom na Dzień babci powiedzieć, a po becie już będę pewniejsza, więc lecę się kłuć:-)

Ostatnia edycja:
Moj to wogule podejscie do ksiazek ma ze szok,jan duzo czytam a on sie patrzy jak na wariata,nieraz mi dokucza ze do kotłowni wywali mi te ksiazki bo jak ja czytam to odpływam i warcze na niego;--)

Buble wiec trzymam kciukasy za betke;-)

My juz po obiadki,czekam az em bedzie miał czas i na zakupy mamy jechac bo w lodówce tylko masło;-/

Hej kochane ale piszecie
Ją nadrobie w pon. U mnie już śluz rozciągliwy więc pewnie jutro owulacja jakąś opatrzność nad nami czuwa że udaje nam się w weekendy trzymajcie kciuki . Pozdrawiam

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry