• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania od jesieni 2013

• Starter tematu Starter tematu kobietka22
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Monarti powodzenia:-D

Ehh.. ja już po pobieraniu, wyniki mogę odebrać jutro 9-14, albo w poniedziałek jak będę powtarzać, ale nie wiem co robić, bo dzisiaj po pobieraniu prawie zemdlałam, a w poniedziałek miałabym sama jechać, bo mąż w pracy będzie i trochę się boję:crazy:

reklama
Domka wyczyść ją, weź paragon, i nie wiem czy Ci przejdzie nie używana, ale możesz powiedzieć, w razie W że wypróbowałaś i że wogle nie piecze, że nie wiesz co jest, bo niby sie nagrzewa, ale nie piecze, tak jak jest podane na opakowaniu. Wiec jesteś rozczarowana zakupem. Chyba ze uda Ci sie ja tak wyczyścić, bez zostawienia śladu użytkowania, wtedy mozna bardziej negocjować.

No i prawa konsumenta mówią.
Zwrot towaru jest możliwy tylko za zgodą sprzedającego.

Wiec trzymam kciuki, zeby to był sklep ktory zwroty przyjmuje, lub zamienia na inny produkt.

Kurde ta tak samo,gumowate wyszły. A w biedrze ma byc lepsza za te same pieniadze;-/jak sie człowiek spieszy to sie diabel cieszy.

Kurde kiedys miałąm taka stara,to gofry pyszne,chrupiące a tu,zakalcowate nalesniki.

Ale zła jestem strasznie,jakbym poczekałą to moze ta z biedry była by ok a to wielkie *****.

Ja tez sie pospieszyłam, a mój mówił, poczekaj, lepsza kupimy, cięższą.. I moge teraz sie w tyłek pocałować.

Ja tez miałam kiedyś taką cholernie ciężką, właśnie taka stara, i tez wychodziły chrupkie..

A te tak jak piszesz sama guma.. :/
Dówno cholerne!

Ja mojego zaraz opierdziele ze nie namawial mnie na inna.

Trudno,obejde sie smakiem. Hhehe Bog tak chciał zeby w tyłki nie szło;-)

A jaka ma twoja moc. Mądry Polak po szkodzie wyczytałam ze najlepiej 1000W. A to co kupiłam ma 750W

850 W kochana, Szwedzka firma, bo tanio była.. A teraz mam.. Będę wydawać kasę na nowa, a mogłam dołożyć i kupic lepszą. Ta czasami moja krzywa oszczędność doprowadzi mnie do szału kiedyś.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry