• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania od jesieni 2013

• Starter tematu Starter tematu kobietka22
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Mi sie wydaje ze w miescie łatwiej bo wszedzie blisko,autobusy sa.
A na wsi gorzej,mi potrzebne bylo zeby do szkoly agaty jezdzic albo do lekarza...
Ale planuje go sprzedac

reklama
Co do autek to my mamy jedno ,ale mój ma blisko do pracy więc nic mu nie byłoby jakby piechotką chadzał sobie , jak jeździłam to czasem miałam odpały jakieś ,że robiłam dziwne rzeczy na drodze dwa razy się zdarzyło i o dwa razy za dużo , ale jeździłam dalej nie zraziłam się tak na prawdę jazda się zaczyna bo zdanym egzaminie bo wcześniej to ma się instruktora ,który też ma hamulec ,a potem już nie , ja jeździłam i do Łodzi kiedyś i do Płocka i gdzie się dało , zimą ,latem ,wiosną, jesienią i się nie bałam , myślę ,że jak się na nowo wprawię to będzie dobrze tylko na początek pojeżdżę sobie na obrzeżach miasta ,a potem do centrum wjadę , no i kiedyś jak jeździłam to ciągle w rozjazdach ,a to teścia gdzieś woziłam ,a to szwagierkę z dzieciakami , jak ktoś nie miał jak to do mnie dzwonił ,a że lubiłam jazdę to się chętnie godziłam na to na początku mieliśmy dwa auta mojego taty i męża no i ja jeździłam autkiem taty bo mniejsze ,a mąż oplem vectrą , ja nie umiałam tym dużym jeździć,a jak nabyliśmy oktavię to mi tak przypadła do gustu ,że nie sposób było mnie oderwać , jak tylko mąż ją przyprowadził to się wpakowałam za kółko i jechała do teściów , i to było pierwsze duże auto ,które prowadziłam bez prób wcześniejszych wyczucia go i odpukać parkowałam idealnie bez poprawek i niczego nie zawadzałam jedyne co mnie odstrasza to wjazd tyłem do garażu.

Amalieee Gratuluję !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :tak::tak::tak:

Co do autka, to ja mam prawko 13 lat już ... mało jeździłam. Mamy póki co jedno duże auto, ale na wiosnę kupuję dla siebie małe autko i będę jeździć do pracy. W jesień chodziłam na jazdy tak poćwiczyć i spoko ;-) Mam już dosyć kzk gop bleeeeeeee a do pracy mam w jedną stronę ok. 20 km ..

reklama
Wiajcie . wczoraj bylam zalamana to 5 tydzien lekarz stwierdzil ze nie ma szan bo mam wirusa hpv i na pewno poronie... ale dzis bylam u innego i odzyskalam nadzieje bede sie cieszyc ciaza to jedynie mi pozodtaje

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry