• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania od jesieni 2013

• Starter tematu Starter tematu kobietka22
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
paula - wirus hpv to ten ,który wywołuje zmiany ? Ja też miałam badanie w tym kierunku ,ale z tego co jako laik wiem to ,że go masz nie znaczy ,że dzidzię stracisz , nie zagłębiałam się w to specjalnie ,ale on chyba grozi chorobą co nie znaczy ,że ona wystąpi ,a co ten drugi lekarz powiedział?

reklama
Amaliee gratulacje :-):-):-):-):-) może do Twojego Męża jeszcze nie dotarło ;-) daj Mu trochę czasu.
Paula będzie dobrze, musi być dobrze :tak: dbaj teraz o siebie :-) trzymam kciuki, żeby wszystko było dobrze :-)

co do prawa jazdy... ja mam już 4 lata prawo jazdy, za 3 razem zdałam. Bardzo rzadko jeżdżę. Czekam na maj, żeby ponownie wsiąść za kierownicę samochodu, bo podpisałam oświadczenie przy ubezpieczeniu, że do maja tego samochodu nie będę prowadzić (samochód jest na mnie, mam 24 lata, brak zniżek. Więc na ubezpieczeniu poleciało na Tatę, bo jest bardzo długo kierowcą i miał samochód, czy jakoś tak). Najlepiej mi się prowadzi samochód Mojego: Skoda Felicia Kombi :-)

Ja dziś byłam na zakupach :-D ogólnie bardzo miły dzisiejszy dzień był :-D

Hej dziewczyny. Chwilę mnie nie było, musiałam się uspokoić i odetchnąć... Ale wracam ;-)

Ja mam Peugeot 206, mąż jeźdźi Almerą, ale planujemy zmianę samochodów (ten lub przyszły rok).

Bella a Ty kochana jak sie czujesz?
Amaliee Gratuluje !!!
Kobietka tak tylko ze ja wlasnie mam pieczenie i swedzenie i na wargach sromowych klykciaki chyba tak to sie nazywa ale drugi lekarz powiedzial ze spokojnie ze nie jest powiedziane ze od razu poronie a tamten spisal mnie od razu na straty :((((

Paula głowa do góry :tak: mi jedna ginekolog powiedziała, że nie będę mieć dzieci, bo mam PCOS. Drugi lekarz dał szansę i powiedział, że PCOS nie oznacza od razu, że nie zajdę w ciążę, tylko, że może być utrudnione zajście w ciążę. Na razie się przygotowujemy, Mój się czyści po tabletkach i nie myślimy o tym co tamta ginekolog powiedziała.

Uciekam spać. Dobranoc :*

reklama
paula - spokojnie kochana nastraszył Cię ten pierwszy ,a nie musi być od razu aż tak źle , wiem ,że to bardzo trudne ,ale staraj się myśleć pozytywnie ,a jakieś leczenie będzie zalecone czy na razie nie ?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry