• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania od jesieni 2013

• Starter tematu Starter tematu kobietka22
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Amaliee GRATULUJE:-*:-*:-*
MAZ napewno jeszcze w szoku:-):-)
Mi sie bardzo dobrze jezdzi autem meza mercedes c klasa. Ale wolabym wlesbie cos mniejszego, albo terenowke hehehehe:-)

reklama
Dzień dobry:))

U nas za oknem -12, ale za to bardzo słonecznie, aż się na jakiś spacerek chce wyjść, chyba mojego wyciągnę jak wróci z pracy(przewietrzymy trochę mózgi to nam może foch przejdzie:P).

Ja dzisiaj spać nie mogłam, od 5:30 się męczyłam, a później po 8 mnie spanie zmogło, no cóż to chyba uroki.. :)

Jakieś plany na dziś?

My chyba idziemy znajomych odwiedzić, koleżanka na dniach ma rodzić:-)

Dzień dobry kochane
PAULA MÓWIŁAM ŻE SZANSĘ JESZCZE takie sprawy należy konsultować u kilku specjalistów. Jestem dobrej myśli.
LISICA- SKOK BYŁ I OVU TEŻ WYZNACZYŁO:-) SUPER
JĄ DZISIAJ NADAL NIE WYSPAna. Temp przez to mam niższa i strasznie boli mnie brzuch dzisiaj wolałabym nie mieć macicy i jajników. Pojawił mi się lekko zabarwionw śluz gr,chodzę zła jak osa. Dzisiaj jedziemy na kolację z mężem i dzieckiem mały relaks :-)
Pozdrawiam :-)

Ostatnia edycja:
Kobietkadostalam masc i smaruje ale widze poprawe :) a Wy jak sie czujecie?
Bo moje piersi wygladaja jakby mialy zaraz eksplodowac hihi i gorace sa :)
I tak pozatym meczy mnie zgaga :)
U nas -14 nawet nie wychylam nosa za drzwi

reklama
paulamc to ja trzymam kciuki za Ciebie.Musi byc dobrze nie ma innego wyjscia.
A ja dzisiaj w bardzo dobrym humorku bo wracam do gry.Maz sam dzis przyszedl powiedzial ze nie chce zeby bylo tak ze wpadne w wir pracy i praktycznie nie bedzie mnie w domu.Zna mnie juz troche i mimo ze mu nic nie mowilam wiedzial ze bede robila wszystko zeby nie myslec.Stwierdzil ze widzial ze cieszylam sie z planow mialam mase energii a ze teraz bylam przygnebiona a stwierdzil ze tez bardzo chce Dzidziusia bo Corcia jak czytal jej bajke to sie go zapytala kiedy bedzie miala braciszka albo siostrzyczke.I ze na pewno damy sobie rade.Tylko mam mu obiecac ze nie bede sie stresowala nauka.Rany jak sie ciesze nawet nie wiecie.Ale przetrwalam to dzieki Wam.Dziekuje jeszcze raz za mile slowa i meeega wsparcie:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry