• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania od jesieni 2013

• Starter tematu Starter tematu kobietka22
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Czesc Dziewczyny ja juz troche ochlonelam po zmianie planow...ok skoro tak ma byc niech bedzie...tylko ja przez ten rok zamierzam zajac sie praca zeby nie myslec.Pojde do tej szkoly i chce spelniac tez to co kiedys zaczelam ale rowniez nie skonczylam...zajme sie muzyka to przyniesie mi ulge...a potem kazdy wolny czas bede spedzala z moja kochana Coreczka.Mimo wszystko bede do Was zagladala bo bardzo Was polubilam.Pomoglyscie mi przetrwac to wszystko jak nikt inny.Dziekuje ze jestescie Zobacz załącznik 605932

No pewnie Aschlee zostań!
Ja też u was zostałam ... bo jakoś staraczki 2014 mnie nie przekonują;-)
Starania mieliśmy niby zacząć od wiosny .. ale co tam;-) moze wczesniej się uda i będzie jeszcze różnica 5 lat:tak:

U nas dzisiaj - 7 ;-) młoda śmiga na sankach a ja patrzę przez okno ..

heeh a u mnie teraz nie wiem ile stopni bo termometr popsuty:P

pewnie Aschlee kibicowanie się przyda :)

mąż już po egz, wyniki będą na początku lutego, śmiał się, że luty zacznie się od dwóch wyników testów :)

wyczyściłam lodówkę- zostały tylko jajka i światełko- :-D:-D:-D:-D

Kasia- siła przebicia w staraczkach 2014 musi być wielka:) :-):-):-):-) ale tez są tam fajne kobietki :)

Ameliee :) where are you ???

już posprzątane- czekam na syneczka bo lada chwila powinien przyjechać :) "zapaszek" w domu jest :)
a zakupy dzisiaj na wieczór albo jutro :) zobaczymy
u mnie słoneczko nawet zaświeciło- wiatru brak -śliczna Polska zima

reklama
A ja zamiast się uczyć dziś znów zasnęłam na notatkach. W nocy spać nie mogę a w dzień dopada mnie kryzys koło 12... jeśli jestem w pobliży wyra to już nie nie ma ;-)
Mam nadzieję, że unormuje się wszystko jak odejdą stresy i napięcie bo czuje się jak intelektualny prymityw.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry