• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania od jesieni 2013

• Starter tematu Starter tematu kobietka22
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Mona no to mamy winowajcę - nerwówka.. :) jak to powiedzieli by niektórzy musisz odnaleźć spokój wewnętrzny w sobie.. Wyciszyć się i wsłuchać się w swój organizm. :)

A ja pierdziele te banały teraz, bo walam sie po całym łóżku i jest kicha.. Totalna kicha.. Chce spać, i mnieć ładne sny! Grr..

No ale kochana ja tu widzę ze mezuś wraca. :) a moze złe śpisz, bo go obok nie ma? A teraz będziesz spokojniejsza? :) bo on bedzie, i każdego dnia obudzisz sie obok niego? ;)

reklama
O to napewno będzie dobrze :-) za duże łóżko dla mnie samej:-( oj Blue jeszcze problemy z lokatorami w domu ciągle kłótnie czasami mam dość :-( i człowiek chodzi zmęczony cały dzień:-( ok kończę smecić :-) weekend blisko:-)

Ja niedawno wstałam, już dzisiaj lepiej się czuję, wyleżałam się, teraz cały weekend w domku i myślę, że będę zdrowa:tak:

Ja już mam weekend;-)
Mała zaraz idzie na spacerek z babcią na sanki;-) tylko trochę mroźno jest..

Zatem łapię fluidki na ten cykl:-)

reklama
Hej:)

Uff.. nie miałam czasu wczoraj na udzielanie się, zakupy udane, kupiłam sobie spodnie tregginsy takie przyszłościowe, bo się śmiałam do mojego, że trochę brzuszka mi się w nie zmieści, bo są bardzo rozciągliwe i specjalnie wzięłam większy rozmiar:-D

Wczoraj wpadli do nas wieczorkiem znajomi z zaproszeniami na ślub:) Mam nadzieję, że będę się dobrze czuła i pójdziemy, bo bardzo mi na tym zależy:)

A co tam u was kochane?
:)

Przesyłam fluidki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~:rofl2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry