• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania od jesieni 2013

• Starter tematu Starter tematu kobietka22
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Paula dlaczego nie ma szans ? Nie warto się poddawać napewno bierzesz Dupka albo inny lek na podtrzymanie ! Nie poddawaj się walcz o fasolke! Wiem że jest ciężko w takiej sytuacji ale staraj się myśleć pozytywnie albo skonsultuj się z innym lekarzem

reklama
Czekamy na Ameliee jutro pewnie rano da znać:-)
Domka - ja Ci mówię mam przeczucie:-)
Babelku - :-) wysyłaj fluidki - bo coraz bliżej do lutego:-)

Dobranoc

Spokojnej nocy

Jutro już weekend :-)jupi:-)

Paula tulę i trzymaj się!! ;*

Wczoraj marudzilam, że za długo spałam dziś mogę się wypchac, snu nie ma.. Odszedł po 6. :D

Monarti do lutego jeszcze ciut ciut.. Zacieram rączki!!
Domka kobietko tu tez juz oczekuje! :)
Amaliee ;););)

witam prawie weekendowo :)

Blue :) oj kłopoty ze snem- skąd ja to znam- najlepsza metoda nie kłaść się w dzień 0 wczoraj padłam jak mucha- ale pobudkę miałam przed 3 :/

Ameliee- czekamy !!!

MIŁEGO DNIA :)

Mona kurczę, gdybym ja spała w dzień to bym psioczyła na siebie, ale akurat wczoraj nie spałam.. A moze organizm jest wyspany? :);)

Ja tez sie juz witam weekendowo.
Piątek .. :) weekendu początek..

Walam sie na łóżku z boku na bok.
Inis kochana nastepny miesiac Twój!! ;):*
Zaciskam kciuki!!! :*

reklama
Inis trzymam kciuki za następny cykl:-) weekend już nareszcie z moimi chłopakami syn wraca dzisiaj od babci a mąż już na stale z kursu:-)fajnie będzie się budzić przy nim a nie w pustym łóżku:-)
Blue - ją jakoś dziwnie problemy ze snem mam po owulacji już mnie nerwy zjadają i to robi swoje :-)zanim zaczynająm się starać to brałam tabletki ziołowe bo ze mnie mały nerwus jest ledwo od ziemi odrosłan ale wszędzie mnie słychać:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry