Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Beta przyrasta ok 100 % na 48 godzin (minimum 66%). Betę robiłaś wczoraj (jak dobrze pamiętam) więc dziś masz ok 200. Na usg lekarz jest wstanie zobaczyć jakąkolwiek kropeczkę (pęcherzyk) jeśli beta będzie powyżej 1500. Czyli musisz poczekać aż poziom bety u Ciebie wzrośnie, żeby cokolwiek zobaczyć w macicy. Jeśli chcesz zobaczyć więcej, czyli zarodek z serduszkiem musisz pójść najwcześniej 24-25 dni po owulacji. Ale czasem zarodek pojawia się później. Powinnaś się uzbroić w cierpliwość.To ja sie zapytam o co Ciebie nie bardzo rozumiem pomiar tej bety. Piszesz 1500 , ja mam 129...jak ona jest liczy zatem czy sa jakies rozne pomiary?
Kas jeśli będziesz w laboratorium to nic Ci nie stoi na przeszkodzie żeby zrobić badanie:-) no i kup ten test bo wszystkie siedzimy na szpilkach:-)
Styczeń był bardzo owocny ale tak to bywa jak mrozy przychodzą to ludziom tulic się chce bardziej;-)
Jestem Twoją rówieśniczkąTo Wy młode kobietki jesteścieJa mam 32 lata, jak urodziłam małą miałam 27 lat. A teraz ciężko nam było się na 2 zdecydować.. naprawdę ciężko. Mąż tak widzę na 100% to nie jest zdecydowany..:-( Ale cóż może się uda. Córka wierci nam dziurę w brzuchu o rodzeństwo
![]()