reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Starania od jesieni 2013

Czytam was ale boje sie odezwac...ide do kuchni i w jadalni wkurzaja mnie firanki gdzie ostatnio mylam okno i bylo super...
Kobitki sama sie nie poznaje....do tego bol krzyza mi doszedl...

I CO NAJGORSZE ZACIEKAWILA MNIE "MODA NA SUKCES"!!! jezu cos ze mna nie tak:/

reklama
Październik:
nadzieja!- termin @ 17-23.10.2013
Mizzah - termin @ 23-24.10.2013
Pati.Patuszka - termin @ 23-26.10.2013
anastazi - termin @ 24-26.10.2013
Amaliee - termin @ 26.10.2013
beata31 - termin @ 26.10.2013
Kobietka22 - termin @ 27.10.2013
Kazimiera- termin @ 27.10.2013
Anulka198424 - termin @ 27.10.2013
blueberrry - termin @ 28.10.2013
Ritta - termin @ 28.10.2013
Fuma_Foch - termin @ 30.10.2013
ma_gda_86 - termin @ 30.10.2013

Listopad:

inis- termin @ 03.11.2013
78LENA- termin @ 04.11.2013

Fimka- termin @ 06.11.2013
Domka12 - termin @ 08.11.2013
Macadamia- termin @ 07.11.2013
Ewka29 - termin @ 09.11-13.11 2013
ookatkaoo1993 - termin @ 10.11.2013
BubblesGirl - termin @ 16.11.2013

mariaa - ??

Lista zafasolkowanych :

Mar-chew II
karolq8 II
paulinka88 II

beata wpisałam Cię na listę staraczek ;)

a ja poszłam sobie do sklepu , pogoda piękna się zrobiła po prostu , kupiłam produkty do grzybków , robię nowość to znaczy jeszcze nigdy tak nie robiłam , grzybki z cebulką i koncentratem , do tego cukier i ostra papryka , dusimy i wkładamy w słoiki ,pasteryzujemy 15 minut , pycha u szwagierki jadłam.
Muszę się wyrobić z tymi przetworami zanim @ przylezie , słyszałyście o takim czymś? bo ja nie wierzyłam w to jak mi powiedzieli i zrobiłam w czasie @ ogórki kiszone i wywaliłam wszystkie słoiki potem bo się zepsuły i od tej pory unikam robienia przetworów na zimę w czasie @ i na wszelki wypadek piekę ciasta też jak nie mam @ mam w planach murzynka upiec jeszcze.Swoją drogą pięknie pachną te moje grzybki w garnuszku;p
Jeszcze co do pieczenia ciast z @ , mój mąż jak pracował w cukierni to tam było pełno bab i one przecież też miały @ na pewno ,a ciasta robiły i wychodziły im ładne nie wiem od czego to w sumie zależy.

Ktoś pisał o piwku i pijactwie :-D przepraszam ,że nie pamiętam która ,ale muszę mieszać co trochę grzybki :zawstydzona/y: kochana nie martw się nie jesteś pijaczką , każdy czasem sobie coś chlapnie ;) prędzej mnie można by nazwać pijaczką , bo ja jak już jadę do szwagierki mojej ukochanej , to jeszcze nie wejdę dobrze do domu ,a już mam piwo nalane, potem sączymy winko wieczorem do jakiegoś romansidła ,a jak nas najdzie to pijamy soplicę wiśniową nawet :tak:, a najbardziej to nam smakuje jack daniels z colą , w chwili obecnej nie pijam już ze szwagierką nad czym ubolewa ,ale cieszy się z tego ,że już się staramy i jest wyrozumiała , podejrzewam ,że jeśli @ przyjdzie ,a ma przyjść w naszą rocznicę czyli w niedzielę ,to coś chlapnę mam w barku trochę trunków w tym właśnie jacka danielsa , u nas barek pełen zawsze bo mąż kierowca w hurtowni alkoholi i zawsze jakąś promocję do domu przynosi , ale większość wódek czystych białych ,a ja za takimi nie przepadam , a on codziennie za kółkiem to sobie stoją tak na wszelki wypadek;) a już piwa to u nas dostatek zawsze...dobra może już skończę bo mnie na prawdę weźmiecie za alkona ;)

Anulka, Anulka kochana i co by teraz z Tobą zrobić. :D Ty się odzywaj, odzywaj , nie ma mowy o baniu się.. ;)
Aby Twoje objawy i humorki prorocze się okazały. :)

A co do Mody Na Sukces - ciekawy odcinek? :D

Kobietka 22 - chyba mnie pomału "zarażasz" na te przetwory na zimę.. Może i ja się zajmę robieniem.. Muszę tylko słoiki znaleźć. :)

Ostatnia edycja:
Anulka - moda na sukces powiadasz? Chyba lepszego objawu ciąży jeszcze nie widziałam :-) a podobno to nie choroba :-)

Ja do kawy szukam sobie na Alledrogo torebki, bo potrzebuję. Tylko jakoś nic mi nie pasi...

Kobietka z ta @ w czasie robienia przetworow to prawda od zawsze mama moja tak robila;) ja mam pycha przepis na ogorki w zalewie musztardowej mniam mniam zjadla bym a nie mam ani sloiczka:/

Blue,inis smiejcie sie smiejcie pare lat temu a jak dzis pamietam...ksiadz na kazaniu daje o czyms i przydlad ze zbliza sie 16 a babki motyki o glebe i leca czy brouk zdradzila czy nie hahaha

I chyba zaraz odwale mojemu ze chce slub hahaha mega ania :/

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Anulka - No powiem Ci, że ja tego nie oglądam. Ale przyznać sie muszę, że jak jestem u dziadków w odwiedziny (a oni oglądają Modę) to siedzę z nimi i im dotrzymuje towarzystwa w tym oglądaniu. Bo może dla mnie to denna telenowela, ale wiem że im sprawiam przyjemność wiec to jest cenniejsze. :)

Blue ja tez nie ogladam!!zwariowalabym jak tam kazdy z kazdym haha

I napisalam mu: chce slubu...a ten porozmawiamy w domu ok?? Hahaha porazka

Dokładnie każdy z każdym, obłęd.

Co do sms. Najważniejsze jest nazywanie rzeczy po imieniu, Anulka? :)
Zaszalałaś z tym SMS, no i nie dziwie sie Twojemu Lubemu, że chce porozmawiać w domu..
Nie wiem o co się posprzeczaliście i co tak naprawdę sie stało wiec niechcę pisać głupot, żeby nie wyjść na idiotkę, która coś pisze a nie wie o co tak naprawdę chodzi.. Wiec jedno mogę co napisać.. Życze Ci siły, zrozumienia i wytrwałości kiedy będziecie rozmawiać. :)

Anulka - podoba mi się Twoje podejście do tematu :-D chłop zawału dostanie po smsie "chce ślubu" :D
Ojj... doczytałam, że napisałaś już. Hahaha :-D Dobrze, świat należy do odważnych! :tak:

reklama
Anulka strasznie zestresowana i rozbita dzisiaj jesteś. Wyluzuj trochę :tak:
Żądasz ślubu przez sms-a??? Uważaj bo jeszcze oświadczy się sms-em ;-)

Spróbuj się zrelaksować, może wypij kolejne piwko:-)

Do góry