reklama

Starania od jesieni 2013

• Starter tematu Starter tematu kobietka22
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Blue czasem pociaga mnie na wymioty...
Tez zawsze przed @ cycki nabdzmiewaly i bolaly plus podbrzusze a teraz nic a nic...
Juz sama nie wiem co myslec:(

reklama
Blue czasem pociaga mnie na wymioty...
Tez zawsze przed @ cycki nabdzmiewaly i bolaly plus podbrzusze a teraz nic a nic...
Juz sama nie wiem co myslec:(

Ja będę myślec razem z Tobą..
Pozytywnie myśleć. Ja z fasolką damy Ci moc! I będę cały czas powtarzać, nie ma @ jest nadzieja, a jak jest nadzieja, to może być fasolka, a jak fasolka, to wzrost hcg, a jak wzrost beta hcg, to test, a jak test, to sikanie, a jak sikanie to pozytywny test, a jak pozytywny test, to radość! Wiec cały czas trzymam kciukasy!!!! ;)

Rozumiem że masz uraz... ja tez jak byłam w ciązy z Nadią i rozmawiałam na styczniówkach to z niektórymi sie nie dogadywałam bo uważały sie za najmądrzejsze ze wszysto wiedza najlepiej.. :) ale Amelie szczerze mówiąc nie przejmowałam sie tym po prostu nie pisałam do nich i tyle...

Mam nadzieje że wkoncu Ci przejdzie i nas polubisz:)
A napewno znajdziesz w nas oparcie w trudnych sytuacjach jak bedziesz tylko miała na to ochote...:)

Dziś niby mam owu, troche boli mnie podbrzusze czy to zły znak??>

Rozumiem że masz uraz... ja tez jak byłam w ciązy z Nadią i rozmawiałam na styczniówkach to z niektórymi sie nie dogadywałam bo uważały sie za najmądrzejsze ze wszysto wiedza najlepiej.. :) ale Amelie szczerze mówiąc nie przejmowałam sie tym po prostu nie pisałam do nich i tyle...

Mam nadzieje że wkoncu Ci przejdzie i nas polubisz:)
A napewno znajdziesz w nas oparcie w trudnych sytuacjach jak bedziesz tylko miała na to ochote...:)

Dziś niby mam owu, troche boli mnie podbrzusze czy to zły znak??>

ja tez tak mysle...:) mam nadzieje ze Amaliee nas polubi:):)i będzie do nas pisać dzień i noc haha:):)

co do owu....mnie tez bolało popbrzusze ale z tego co wiem to jak kobieta jest czula na takie rzeczy to odczuwa pobolewanie...

Amaliee - życzę Ci abyś poczuła, że z nami jest inaczej. Jest Ci trudno i nie potrafisz sie zaangażować na maxa. Rozumiem. Pamiętaj jednak, ze tu zawsze jesteś mile widziana i pozytywnie przez wszystkie odbierana. :) i nawet jak sie nie przekonasz na 100% to my jesteśmy przekonane do Ciebie.
Dziękuje za Twoją szczerość, w tych czasach ciężko o takich ludzi. ;)

reklama
Amaliee, mariaa ja zaczynałam pisać na Staraczkach 2013 (Ty Amaliee chyba też tam byłaś) i zupełnie nie mogłam się tam odnaleźć. Dziewczyny były już zaprzyjaźnione i totalnie mnie ignorowały. Poza tym miałam wrażenie, że zupełnie do nich nie pasuje. Ciągle rozmawiały o gotowaniu, obiadach. A ja jestem 11 godzin poza domem i nie gotuję więc co miałam pisać.

Każda z nas jest inna, ma inny tryb życia, inne zainteresowania, ale tu mam wrażenie, że rozmawiamy na różne tematy i każdy może się odnaleźć. Takie jest moje odczucie.

mariaa zaglądaj częściej, pisz co u Ciebie a na pewno się wkręcisz ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry