Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Witajcie dziewczyny !
Jak tam nowy dzień?
Ja dziś jak zwykle nie mogłam się obudzić.. :/
Bo jak sie ma wolne to sie budzi o 5, a jak sie idzie do pracy to wtedy by sie spało.
U mnie dobrze.
Ritta? Jak tam kobietko? Trzymam kciuki że nie przyszła @...
Anulka? Komin przeczyszczony?
Katka? Lepiej po kłótni z mężem kochana?
Co do antykoncepcji.
Ja nic nie mam do tabletek, plastrów itp. Ja poprostu nie wyobrażałam sobie że JA mogła bym je brać. I nie ważne czy bym sie z nimi czuła lepiej czy gorzej. Poprostu nie miałam odwagi na spróbowanie i tyle.
Nie krytykuje nikogo, że zażywa antybociany. Bo jeżeli Wam pomagają super. Bo tak macie racje nie trzeba sie zastanawiać nad gumką.
Trudno wiem gumki kosztują, ale moim komfortem psychicznym była właśnie ta antykoncepcja nie inna i nie miałam z tym żadnych przeszkód! Jednym pasują tabletki, drugim gumki, a trzecim spirale. Niech każdy robi tak jak mu służy i uważa. Tyle na ten temat.
Ściskam Was mocno!! ;*![]()
Witajcie...
Blue ranny ptaszek z ciebieja tez wstalam bo moj do pracy szedl...nawet kawe mu zrobilam
Komin przeczyszczony hihi i czekamy na rezultaty, jezeli @ bedzie miala przyjsc to przyjdzie moze po poludniu...CZEKAMY
Dziewczyny wczoraj przy moim chcialam sie coli napic i cofnelo mnie zwrocilam lyk:/ i sam mi walnal z tekstem ze ty chyba jednak w ciazy jestes hihi
No nic czekamy czy bedzie czy nie...
Co do tabletek to brałam raz ale tragedia była, wole gumki;-)