reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Starania od jesieni 2013

OOjj Anulka mogłyby te twoje smaki być oznaką czegoś fajnego;-)
Wczoraj sie zle czułam,słabo mi było i żołądek mnie bolała.A dziś jak nowo narodzona;-) Tylko głodna jestem non stop
Naprawde w Norwegi maja kaszanke na słodko?? Fuj..

reklama
OOjj Anulka mogłyby te twoje smaki być oznaką czegoś fajnego;-)
Wczoraj sie zle czułam,słabo mi było i żołądek mnie bolała.A dziś jak nowo narodzona;-) Tylko głodna jestem non stop
Naprawde w Norwegi maja kaszanke na słodko?? Fuj..

A moze to wlasnie to...@ nadal brak nic nie boli no cyce po bokach i bluzka mi suty drazni:/

nadzieja - no to tak czy inaczej trzeba czekać. Ale masz większe szanse niż większość, bo CIEŃ jest :yes: :D

anastazi - dobrze, że idziesz prywatnie. Nie ma co się denerwować czekając, co ma być to i tak będzie a dobremu rozwojowi dzidzi na pewno sprzyja spokój matki. Poza tym, po przeczytaniu o kaszance na słodko, chce mi się wymiotować :D :D :-D

Ritta - no to masz logiczne usprawiedliwienie na ten cykl :) hehe ale w następnym już do roboty! Będziemy sierpniówkami :yes:

Anulka - no to tym bardziej nie masz co się martwić. Im dłużej nie ma @ tym większa szansa - chociaż i tak już jest duuuża, przez Twoje samopoczucie. Oby! :)

A ja muszę na chwilę Was opuścić i zabrać się za robotę w domu, bo tylko tu czytam i czytam... :happy:

Ritta ostatnio normalnie czyli od razu krew;) ale bywalo ze i plamienia byly ale jakies takie inne mi sie zdaje. Moze sie rozkrecA;) Progesteron zbadalam niby jest ok teraz moze prolaktyne zbadam. Badalas moze sobie?

Prolaktynę badałam bardzo dawno temu i nie pamiętam czy dzień cyklu ma znaczenie. Pamiętam tylko, że lepiej badać rano i przed badaniem niewskazany jest wysiłek tz. jak się przyjdzie do laboratorium to należy trochę odczekać i chyba nie wolno ćwiczyć poprzedniego dnia.

inis ja jak jeszcze nie wiedziałam ze ona slodka...kupiłam usmazylam fajnie z cebulka, przyprawilam.. sprobowalam.....no i się porzygalam.....:)haha....ale to nic...jak jedza jabłka to je sola....

jakiś czas goscila u nas floriana z tego co pamiętam....tak??????czy fora mi się pomieszaly.......w każdym bądź razie ona tez zafasolkowana :):):):):):):)zalozyla bloga i w nowych mi się wyswietlilo...:):)

Katka raczej chodzilo mi o sytuacje, kiedy kobieta nie chce zazywac doustnej antykoncepsji ale wymusza to na niej partner. :/

Domka ale ja nic nie pisalam o zabieraniu zabawek do przedszkola, wiec nie wiem o co ci biega :/

Aha ok. Na takie coś to bym sama sie nie zgodziła;/ to było by chore...

a co do ubezpieczenia z urodzenie dziecka nie wiem czy o to akurat wam chodzi ale czytałam w internecie ze ubezpieczalnie nie maja czegos takiego bo wtedy kazda kobieta by sie ubezpieczała specjalnie po to zeby dostac kasiorke za urodzenie dziecka....
No nic:D:D
Koncze farsz na pierogi....
a przeprosinowego sms od meza dalej nie dostałam , dzis robi na miejscu:(

reklama
Katka kiedys tak bylo ze sie kobity ubezpieczaly jak sie dowiedxialy ze w ciazy sa zeby kasiore dostac ale od jakiegos czasu zmienilo sie ze jakis tam okres trzeba nalezec do tego ubezpieczenia zeby dostac hajs:) sama do tego naleze ale to nie tylko od urodzenia jest ale tez za zlamania skrecenia operacje itp 24h

Do góry