reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Starania od jesieni 2013

Blue, my nie mamy zmiotki i szufelki :szok: Serio. Jakkolwiek dziwnie to brzmi to panele zawsze jeździmy odkurzaczem, z taką specjalną końcówką włosowo-silikonową. Niestety sama nie naprawię, więc teraz o ja biedna - będę musiała odpoczywać zamiast robić :-D tak mi źle ;) ;)

Teraz juz sobie nie pojeździsz..
A szczotka włosowo-silikonowa może przyda sie do nowego odkurzacza? :D
A Mikołajki juz tuż tuż :D

reklama
Hyh, edytowałam wcześniejszy post bo był ostatni a już zdążyłyście naskrobać kolejnych kilka i tamten zniknął :-D jesteście niezastąpione :-D

blue - właśnie połamało się łączenie końcówki z rurą. Trudno, do domu wróci PAN to naprawi :-D

O kurcze dziewczyny szalejecie. :) ja też bardzo chcialabym mieć bobasa, ale pójdę do apteki jak mi się okres zacznie spóżniać przed akurat ja nie widzę sensu...tym bardziej, że u mnie to jak w zegarku.

Przyznam sie kupilam test hihi
Ale wrecz odwrotnie do was strasznie kusi...trzyma mnie mysl tylko ze chce z rannego zrobic:p

Ania no to teraz kumam hehe

Teraz pytanie do zafasolkowanych:

Macie uczucie jakby macica wam spuchla??

reklama
Do góry