reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Starania od jesieni 2013

Ja dzis szykuje łososia na obiad... może to poprawi humor mojemu m.

Własnie byłam w przedszkolu ( mam 30 m) i odebrałam zdjęcia nadusi:)

Zrobiłam foto telefonem:p

20131030_090937.jpg20131030_091044.jpg

Załączniki

• 20131030_090937.jpg
    20131030_090937.jpg
    23,1 KB · Wyświetleń: 35
  • 20131030_091044.jpg
    20131030_091044.jpg
    27,5 KB · Wyświetleń: 37
Ostatnia edycja:
reklama
Ritta to na jednym wozku bedziemy jechaly:) Ty wczoraj dostalas ja dzisiaj i cykle tez podobne. A ile tego wiesiolka lykasz na dzien?

Ritta jeszcze nic nie jest gotowe...zaraz ide do sklepu po wszystko na kolacyjke:):) no i śpioszki do prezentu...dostanie dwa prezenty....

najpierw prezent z bransoletka( bo ostatnio cos tak patrzal na pancerki i cos tak mi zagadywal) wiec kupiłam:):):) zapakuje normalnie w pudełeczko:):):)

a potem drugi prezent:):):)

zapakuje w pudełeczku śpioszki i tescik razem:):) i to dostanie na drugi prezencik jak już rozpakuje pierwszy:):):)

DZIEWCZYNY ja wiem ze nie można zapeszać ani nic...ale symbolicznie to jednak pierwszy zakup tez dla przyszłej mojej dzidzi:):):)hihi:):):)

Ritta nie mierze nie mam takiego termometru specjalnego a poza tym nie bylabym systematyczna.

Oby tylko moj w dni owulacji nie wyjechal do pracy bo bedzie dupka:/ zawsze wyjezdza w niedziele i wraca w srode ale nie co tydzien tylko jak wypadnie.

ok dziewczyny

lista jest już wklejona na pierwszą stronę wątku ,w moim pierwszym poście będę ją aktualizowała na bieżąco ( no chyba ,że wybędę to poproszę którąś o opiekę nad listą)
ma_gda_86 - wpisałam Twój termin porodu na 10 lipiec ,ale nie jestem pewna czy dobrze wpisałam ,jeśli się pomyliłam to pisz;)

Ogolnikowo przeczytalam nie mam bardzo jak usiasc i skupic sie z teszta cos u mnie z pamiecia bo gadalam z tesciowka chwile i moj pyta o cos co powiedxialam ze nie rozmawialam z nim czyli moim a ja nie bylam w stanie powiedxiec o co;)

Pytacie co u mnie @ BRAK:) gdzies podswiadomie mi cos mowi ze sie udalo ale testu nie robilam i tak jak INIS chyba siknelam zeby mnie nie kusilo hehe
Rano tekst jaki uslyszalam od moje to czy przeczyscil komin hehe

Ja teraz w domu mam pink test...
Co do objawow to cyce podpuchniete od pach i dolu, czasem mnie na wymioty pociagnie,macica jakby spuchnieta najgorzej to mi krzyz daje caly czas go czuje:/jakby mi ktos kamien polozyl...a no i w nocy bylo mi raz zimno raz cieplo az moj mnie kocem dodatkowo przykryl...
Maly juz bez goraczkitakze super:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ritta nie mierze nie mam takiego termometru specjalnego a poza tym nie bylabym systematyczna.

Oby tylko moj w dni owulacji nie wyjechal do pracy bo bedzie dupka:/ zawsze wyjezdza w niedziele i wraca w srode ale nie co tydzien tylko jak wypadnie.

Czyli na podstawie testów będziesz określać termin owulacji. Bo jak pewnie wiesz wiesiołek bierze się tylko do owulacji.

Anulka jesteś już 3 dni po terminie :szok: Masz regularne cykle ? Czuję że się udało.

reklama
Do góry