Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
. Ale widzę, że jest i tu kilka z Was z tamtego wątku. I Anulka198424 też tu jest :-)
) dość mam już czekania, i mam takie pytanko co myślicie o przyjmowaniu tranu w czasie staranek i ciąży mi ginek zalecił ,ale dowiedziałam się ,że w tranie bywa często witamina A nie wskazana w ciąży i przestałam brać , biorę jod od endokrynologa , kwas foliowy i magnez + b6 mam pomysł może założymy listę sobie ja jedną już stworzyłam ,ale część kobitek zniknęła , część się jeszcze pojawia ,ale to bez sensu to odkopywać macie jakieś pomysły na to jak lista ma wyglądać ??? myślałam o czymś w rodzaju tego co jest na staraczkach 2013 terminy @ każdej z forumowiczek ,no i lista zaciążonych szczęśliwie kobitek , na poprzedniej liście ,którą stworzyłam był tylko miesiąc rozpoczęcia staranek czyli np nick i potem wrzesień 2013 lub październik 2013 itd więc chyba nie ma sensu do niej wracać.