reklama

Starania od jesieni 2013

• Starter tematu Starter tematu kobietka22
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Cześć dziewczyny.
I ja z chęcią dołączę do Was. To mój pierwszy cykl starań więc do wątku pasuję :)

Udzielam się trochę na wątku Staraczki 2013, ale jest tam tak dużo dziewczyn, że nie ogarniam :baffled:. Ale widzę, że jest i tu kilka z Was z tamtego wątku. I Anulka198424 też tu jest :-)

Witajcie Dziewczyny!
Ja miesiąc odpuściłam - nie wchodziłam tu, bo nie chciałam się nakręcać. Poprzedni miesiąc oczywiście się nie udało pomimo 100% trafienia w owulację według Ovufriend, więc się wściekłam i teraz nie mierzyłam nic. Jestem właśnie w 21dc i po prostu czuję się tragicznie. Tak strasznie boli mnie brzuch w okolicy lewego jajnika i ból ten promieniuje na lewe udo. Już dwa razy zdarzyła mi się krew w śluzie (dziś i dwa dni temu). A przy tym mam niesamowicie wielką ochotę na seks od czterech dni i nie mam pojęcia skąd mi się to bierze. No i od mniej więcej tygodnia mam monstrualne zawroty głowy.
Nie wiem o co w tym wszystkim chodzi.... :confused:
Pozdrawiam was wszystkie ciepło!!!

Hej laseczki;) chcialabym do was dolaczyc;) bo sama chyba zwariuje;) Co prawda staram sie juz 4 miesiac ale skoro sie nie udalo. 10 pazdziernika mam dostac miesiaczke i zyje wielka nadzieja ze jej nie dostane. Juz wyszukuje sie wszystkich objawow ciazy. W tamtym miesiacu mialam chyba wszystkie mozliwe i niestety bardzo sie zawiodlam i juz obiecalam sobie ze nic na sile ze dam sobie spokoj no i wszystko bylo ok tylko teraz im blizej miesiaczki tym gorzej znow wariuje;/ pomocy

jestem , jestem

witam nowe kobietki serdecznie i zapraszam , rozgośćcie się na wątku.

ja miałam zacząć od września ,ale przypałętał się mi grzybek w tamtym cyklu i potem jeszcze pęcherz i odwlekło się to będzie mój pierwszy cykl starań , @ sobie poszła i teraz czekam na dni płodne (niech one już nadejdą :baffled:) dość mam już czekania, i mam takie pytanko co myślicie o przyjmowaniu tranu w czasie staranek i ciąży mi ginek zalecił ,ale dowiedziałam się ,że w tranie bywa często witamina A nie wskazana w ciąży i przestałam brać , biorę jod od endokrynologa , kwas foliowy i magnez + b6 mam pomysł może założymy listę sobie ja jedną już stworzyłam ,ale część kobitek zniknęła , część się jeszcze pojawia ,ale to bez sensu to odkopywać macie jakieś pomysły na to jak lista ma wyglądać ??? myślałam o czymś w rodzaju tego co jest na staraczkach 2013 terminy @ każdej z forumowiczek ,no i lista zaciążonych szczęśliwie kobitek , na poprzedniej liście ,którą stworzyłam był tylko miesiąc rozpoczęcia staranek czyli np nick i potem wrzesień 2013 lub październik 2013 itd więc chyba nie ma sensu do niej wracać.

RITTA,SPOOKY,KAROLQ-witajcie.

RITTA-no dla mnie tez na Staraczkach 2013 za tloczno.

SPOOKY-widze,ze Ty tez z Wielkopolski jak ja.A z ktorej czesci? Bo ja z zachodniej.
A Ovufriend to jakis dziwny jest,ja wole enpr.

KAROLQ-no ja mam podobnie,wyszukuje sobie objawy.Juz tak kilka razy myslalam,ze sie udalo.

Umnie akurat @ Ale za reszte staraczek trzymam kciuki &&&&&.

KOBIETKA- no fajnie,ze jestes.
Ja jestem za lista jak najbardziej.Poki co mam w planach starania na pazdziernik.
Anastepna malpa to tak chyba 30.10 2013 mi przypada

Ostatnia edycja:
no to mam propozycję, na razie wpiszę nas obie , jeśli któraś z Was ma ochotę może się dopisać sama lub napisać swój termin @ to ja potem sobie spiszę i pododaję.
Czasem mnie nie ma np w weekendy i wtedy bym prosiła abyście w miarę możliwości aktualizowały jak mnie nie będzie.

Lista staraczek :

Kobietka22 - termin @ 27.10.2013
Fuma_Foch - termin @ - 30.10.2013

kobietka22 jestem za taka lista;) mi przypada na 10-10-2013

Fuma_Foch o tak objawy sa najgorsze;)

A powiedzcie mi laseczki bo ja sama juz niewiem a przez internet glupieje;P Czy jak nie ma sie sluzu caly cykl ( tzn nie wyplywa bo w srodku czulam wilgoc) to owulacja jest czy nie wkoncu bo niewiem czy nie mialam cyklu bezowulacji bo wiem ze i takie sie zdarzaja. a ostatnio mialam grzybka i te uplawy mialam dosyc spore. a nie pamietam jak to bylo przed pierwsza ciaza;)

reklama
Lista staraczek :

karolq8 - termin @ 10.10.2013
Mar-chew - termin @ 18.10.2013
Kobietka22 - termin @ 27.10.2013

Fuma_Foch - termin @ 30.10.2013

karolq8- już Ciebie dopisałam , no ja też nie mam śluzu za dużo ,a poza śluzem w ostatnim cyklu miałam spadek i skok temperatury w okolicy bólu owulacyjnego bo ból owulacyjny też mam , a nie wiem jak to dokładnie jest z tymi cyklami bez owu bo ja kiedyś miałam piękny śluz płodny ,a potem odkąd zaczęłam brać leki to ten śluz przepadł się i już daaaawno go nie miałam jeśli już się zdarza to tylko takie białe mleczko.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry