reklama

Starania od jesieni 2013

• Starter tematu Starter tematu kobietka22
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Lista staraczek :

karolq8 - termin @ 10.10.2013
Mar-chew - termin @ 18.10.2013
Kobietka22 - termin @ 27.10.2013

Ritta - termin @ 28.10.2013
Fuma_Foch - termin @ 30.10.2013

karolq8 - pozwoliłam sobie dopisać również Ciebie do listy :) Myślę, że może zdarzyć się tak, że nie zauważyłaś śluzu płodnego. Niektóre kobiety mają mało śluzu, np. ja.

kobietka22 - wcięłam się. Wybacz :)

reklama
kobietka22 no wlasnie mi sie przypomina ze przed 1 ciaza mialam taki galaretkowaty i on mi wyplywal a teraz nic wlasnie biale mleczko ale doslownie kropeczki. w srodku cyklu bezbarwny ale tez w srodku. No niewiem najchetniej juz bym test wykonala ale wiem ze to nic nie da;/

Ritta byc moze tylko ja bym chciala go widziec i miec pewnosc ze to to;)

Ostatnia edycja:
Hej dziewczyny ja juz zglupialam przeciez mialam @ a wczoraj nie moglam ryby usmarzyc bo smierdziala mi jak niewiem:/i bylo przywitanie z kiblem...otworzylam zmywarke i to samo:( co o tym myslicie??

Hello moj post poszedł w kosmos :( a wiec od nowa :) witam sie weekendowo moje dziecko jak zwykle w dni które nie idę do pracy wstalo o 6 a normalnie spać do 8 :/ wczoraj jeszcze moj synek doprowadził mnie prawie do zawału :( spadł ze schodowbz góry na dół pomimo ze bramki mamy zamontowane nie robi to juz dla niego problemu na szczęście skończyło sie tylko na otwarciu czoła .
Jeśli mozna proszę mnie dopisać do listy testować powinnam koło 27 października :) wogole to miałam plan schudnąć i nic z tego nie wyszło sorry ze nie odpisałem żadnej z Was pózniej wlecze jeszcze pozdrawiam
Anulka najlepiej będzie jak zrobisz test :)

Ostatnia edycja:
Lista staraczek :

karolq8 - termin @ 10.10.2013
Mar-chew - termin @ 18.10.2013
Kobietka22 - termin @ 27.10.2013
Kazimiera- termin @ 27.10.2013

Ritta - termin @ 28.10.2013
Fuma_Foch - termin @ 30.10.2013

Kazimiera- z tego co zrozumiałam to masz testować koło 27 października czyli termin @ Ci tak przypada? bo tak też napisałam na liście ;)

Anulka- ja bym zrobiła test tak dla bhp moja szwagierka z każdą z córek ,a ma ich trzy krwawiła w początkach ciąży i nie miała o ciąży bladego pojęcia , z tym ,że ona miała takie jakby plamienie w terminie @ i brała to za miesiączkę ,a z ostatnią córką z tego co mówiła (chyba dobrze zrozumiałam ) to miała krwawienia czy też plamienia aż do 16tc więc test na pewno nie zaszkodzi skoro tak Ciebie odrzuca.

witam się weekendowo , my chyba zostajemy jednak w domu na weekend , mieliśmy jechać do mojej babci ,ale okazało się ,że ma gości taki babski zlot i nie będziemy im przeszkadzać najwyżej wyskoczymy na wieś na chwilkę do teściów bo moja kuzynka chce od mojego teścia burak ,a sama jakoś tak nie chce jechać i może się z nią umówimy i jej pomożemy powyrywać i sobie też bym wzięła i włożyła w słoiki z papryką tylko muszę odgrzebać przepis bo gdzieś go zapodziałam , a do teściów nie wybieramy się bo pękł im bojler i nie można w piecu napalić ,a ja nie chcę się zaprawić w czasie staranek ,a do mojego taty też nie wybieram się bo on cały zasmarkany też ja się puki co trzymam zdrowotnie jedynie gardło mnie bolało przez 2 dni ,ale przeszło po septolete.

u mnie 7dc i po woli zbliża się czas płodny już nie mogę się doczekać , moje cykle ostatnio były dziwne, najpierw miałam torbiel i cykl trwał 37dni , następny po wywołaniu @ 32, kolejny 25 , kolejny 31 ,a ten poprzedni 28 i liczę ,że się unormowało mi już wszystko i będzie tak jak dawniej 28 dni ,a jak u Was z cyklami ???

Hej kobietka tak @ mi wypada 27 .10 z moimi cyklami to rożnie ostatnio @ miałam około 6 dni a teraz 3 i juz jej nie ma boli owulacyjnych tez jakoś specjalnie nie odczuwam wiec sie obawiam trochę tego jak to będzie ostatnio około roku sie staraliśmy

@ skonczyla mi sie we srode byla normalna jak zawsze...tylko wczoraj te smierdy:) i kibel... wlasnie wyszlam z wc i na papierku kolor lekko roz:/co to moze byc??lewy jajnik troche odczowam...wspomne ze z Fabim nie mialam zadnych dolegliwosci...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry