reklama

Starania od jesieni 2013

• Starter tematu Starter tematu kobietka22
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Hejka ja siedze w pracy.

Anulka to 3mam kciuki za nastepny cykl

A ja chyba wariuje dzisiaj zatestowalam mimo ze 4 dni do miesiaczki. I jedna krecha gruba. A druga jakby pod swiatlo widoczna I chyba wariuje. Juz sama niewiem czy ja widze czy nie. Ach ta niecierpliwosc

reklama
Karolq8 - wiem że łatwo mi się piszę ale musisz uzbroić się w cierpiliwość. Już chwilę się staracie i pewnie stąd ta niecierpliwość. Ogromne kciuki że za kilka dni pokażesz nam II kreseczki.

karolq ja tak mialam z fabim 4 dni przed @ test robilam u pojawila sie blada kreska i znikla pozniej...a po terminie @ testy nie wychodzily:) wiec oby sytuacja byla podobna:)

Dzieki za &&& ja rowniez trzymam za,wszystkie:)

karolq odczekaj jeszcze kilka dni i wtedy zatestuj :tak: który masz dpo? długo się staracie ?

ja na początku też byłam taka w goracej wodzie kąpana ale z czasem mi przechodziło, ostatnie dwa cykle wcale nie testowałam, owszem zapas testów mam :-D ale będę testować dopiero jak @ będzie mi się spóźniać.

mnie już stres zaczyna brać... nie mogę spać w nocy :baffled: jutro wizyta u gina, badanie czystości pochwy, we wtorek odbieram wynik CRP a w czwartek HSG... jezu jak ja chciałabym być już po :baffled:

Witam się poniedziałkowo.
karola1986-21 - nie będę pisać żebyś się nie denerwowała bo sama pewnie byłabym cała we stresie. Ale wiele dziewczyn na forum przeszło to badanie więc i Ty dasz radę. Trzymam &&&

Spooky27 - nie wiem co Ci doradzić. Widzę, że jesteś po poronieniu (przykro mi :sad:) więc może organizm jeszcze dochodzi do siebie. A jak się teraz czujesz? Jak dolegliwości nie przejdą wybierz się do lekarza.

karolq8 - odliczamy dni ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry