reklama

Starania od jesieni 2013

• Starter tematu Starter tematu kobietka22
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Hej dziewczyny:):):):):)
no to dolacze do was:):):):)
ostatnia moja @ byla 22 wrzesnia wiec teraz jest ten moment kiedy staramy sie i rano i wieczorkiem a jak sie da to i popoludniu haha:):):):):):):)

a tak powaznie to od maja nie biore hormonow wiec w kazdym z cykli czekam na dwie kreseczki ale jakos nie wychodzi..mam nadzieje ze teraz sie pojawia:) i trzymam kciuki za kazda z was:)

reklama
Ritta tak za 3 dni o ile dam rade haha z moja cierpliwoscia kiepskawo

Dziewczyny a powiedzcie mi przed okresem czujecie suchosc czy raczej wilgotnosc bo ja juz nie pamietam:-) a teraz caly czas chodze do kibelka sprawdzam czy @ nie przyszla bo mi mokro. A na majtkach mam bardzo malo sluzu.

Ostatnia edycja:
Ritta:) najblizsza @ powinna byc ok.24-26 pazdz. I mam nadzieje ze nie nadejdzie:):) od kwietnia jestem szczesliwa mezatka:) ....i macoszka:):):):) bo maz ma syna (8 l.) z poprzedniego malzenstwa:) ale nie widujemy sie z malym czesto bo mieszkamy za granica.... Teraz mam nadzieje na swoje malenstwo i oby jak najszybciej obie kreseczki sie pojawily:):)

Karolq8 trzymam &&&&& za tescik:) ja zazwyczaj w dniu kiedy mam dostac okres miewam tez rozwolnienie:/:/:/ i tak mam od pierwszej miesiaczki w zyciu...wiec teraz jak juz mnie kreci w brzuchu to wiem ze nici z dzidzi:/:/

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry