reklama

Starania od jesieni 2013

• Starter tematu Starter tematu kobietka22
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
A ja bardzo lubie cwiczyc. Ale w tym cyklu mam postanowienie ze w pierwszym tygodniu po ovu cwicze normalnie a w drugim (kiedy teoretycznie nastepuje zagniezdzenie) spokojnie, tylko pilates. Jakos tak nie moge sie przekonac ze takie wstrzasy nie maja znaczenia :/

Fimka gdzie jestes ? Dzis wyjatkowo zapracowana.

reklama
Bella ja pije:-) dolewam sok malinowy i wtedy smakuje jak kisiel;-) myśle że się przyzwyczaje.

Dzis wogule na BB jaoś pusto

Rita ja bedac w ciazy bałabym sie wogule cwiczyc...Moze dlatego ze nie robie tego i moj orgaznizm nie jest do tego przyzwyczajony

Ostatnia edycja:
Ja w ciągu dnia jak jestem w pracy wy macie największą produkcję, a pracy nie mam szans na internet. W domu od 16,00 to tu troszkę pusto, bo pewnie każda zarobiona po pracy, a jak zaczynacie wieczorem to ja idę spac:-( Jedynie w weekendy można trochę popisac, żałuję bo uwielbiam tu zaglądac. Teraz idę kapac chłopaków, będę za chwilkę.

Dziekuje kochane za wsparcie i slowa otuchy...maciec racje myszki juz sie uspokoilam zanim wrocil przycil smsa 'czy dzis sie pop...rzymy ' hihi wraca moj facet:) a ja ze oczywiscie bo nie powiem ze nie brakuje mi seksu...wrocil,byl buziak,zjadl,ogarnal sie wzial malego i wybrali sie na zakupy i do jego rodzicow...wroca w konvu malego sie uspi i mam nadzieje ze odplyniemy:D a pozniej spokojnie powiem o co kaman...i mam nadzieje ze w koncu dojdziemy do porozumienia:) i bedzie jak kiedys...

fimka jak dzissiaj testy owu? u mnie dzisiaj pierwszy raz słaba kreseczka :tak:czyli już blizej niż dalej :-)

Dziś nie wyszło mi nic :( Wczoraj miałam bladziucha, a dziś I kreska... Nie wiem czemu, ale cierpliwie czekam :)

Fimka gdzie jestes ? Dzis wyjatkowo zapracowana.

JESTEEEEM! Już jestem :* Tak mi miło, że zauważyłaś :)
Tak jak wcześniej pisałam, do końca tyg. mam szkolenie, jutro dodatkowo imprezę integracyjną (do 2:00 w nocy!).
Nie wiem jak wstanę w piątek do pracy :D Ale co mi tam - raz się żyje!

Dziewczyny, Lisica dzis cwiczymy :) O 21 ide na plaski brzuch ;)

Zaskoczę Was - odkurzyłam swoją matę do jogi, od dziś ćwiczę! Dzięki Ritta - natchnęłaś mnie! ;)
Waga: 60kg, wzrost: 167cm ;) Może coś zrzucę ;) I będę ważyć, jak kiedyś, moje wymarzone 55kg :D
Ech... tylko ciężko będzie z odmówieniem sobie słodyczy, przez bloga... Piekę często :-)

Anulka - kochana, nie martw się, to hormony przebrzydłe! Pomyśl sobie, że to chwilowe. Dotrzecie się na pewno :* Ja jak brałam tabletki to mąż mówił o mnie "bezuczuciowy robot" - byłam zimna, oschła, nijaka, neutralna. Ciągle ten sam wyraz twarzy, ciągle zasępiała. Od kiedy nie biorę (2 lata) mąż mówi, że chociaż mam humory - jednego dnia się drę, innego skaczę, trzeciego płaczę - to on wie, że "żyję", a nie jak warzywko wegetuję... To przez hormony, które wariują w ciągu cyklu, a nie są ogłuszone tabletkami :)

Anulka - przeczytałam co napisałaś, nie chcę pisać nowego posta, dlatego edytuję tego. SUPER PLAN NA WIECZÓR! Na spokojnie wszystko dogadajcie. Facet tu po... jest bardziej uległy... Hihihihihi...

Ostatnia edycja:
Fimka a może za dużo piłaś albo co? :szok: bo chyba jak wczoraj ci się pojawiła to dzisiaj to już tym badziej powinna.. to tak nie działa? mi dzisiaj blada krecha ale tak się spodziewałam że koło weekendu bedzie owu :-) to będzie gorąąący weekend :-D

Fimka masz idealna wage do wzrostu. Ale jezeli chodzi o ruch to ja zawsze jestem ZA :)

Caroline poziom LH jest staly w cyklu. Wzrasta jedynie na dzien dwa. Takze on stopniowo nie rosnie.

Ostatnia edycja:
reklama
Fimka a może za dużo piłaś albo co? :szok: bo chyba jak wczoraj ci się pojawiła to dzisiaj to już tym badziej powinna.. to tak nie działa? mi dzisiaj blada krecha ale tak się spodziewałam że koło weekendu bedzie owu :-) to będzie gorąąący weekend :-D

No nie, właśnie uważam na to. O 15 się wysiusiałam, wypiłam 2 szklanki wody, a test zrobiłam o 17:00.
Tak jak wczoraj. No nic, czekam :)

Fimka masz idealna wage do wzrostu. Ale jezeli chodzi o ruch to ja zawsze jestem ZA :)

Wagę może i tak, ale nie jest ona proporcjonalnie rozmieszczona.
Piersi - 75A, pupa - 38/40, jakieś 96-97cm w biodrach :wściekła/y: Piersi nie zmaleją, bo nie ma z czego :-D ale nad pupą można zawsze popracować :tak: Choć nie mam ani grama cellulitu, bo uważam na to co jem (poza swoimi wypiekami oczywiście), to mąż określa pupę jako "odstającą murzyńską" (Uf, przynajmniej nie jest plaskata!!) :-D

Dziewczyny, jutro mam spotkanie pracownicze.
Korpo-pracownicze... Co ubrać - kiecę czy eleganckie spodnie i koszulę?
To będzie coś na kształt bankietu - jedzenie, alkohol, jakieś atrakcje...
Będzie ok 700-1000 osób :-D

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry