reklama

Starania od jesieni 2013

• Starter tematu Starter tematu kobietka22
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Fimka Pięknie wyglądałaś;-)
dziekuje Jutro jak upieke wstawie zdjecie choc pewnie nie bedzie tak piekny jak twoj;-)
Fimka czy rum mam czyms zastapic czy wogule nie dawac?Bo ja nie chce.
I po co mrozic białka??

Dzięki!
To tak: rum możesz pominąć, nic nie dodawać.
Białka zamrażam i robię z nich bezy, ale można też ubić na sztywną pianę, dodać 1 opakowanie kisielu, wyłożyć na jabłka, a na nie ciasto. Powstanie taka pianka, bardzo smaczna :)

reklama
Fimka jak zamroże te białka to mogą długo być zamrożone? Bo ewentualnie do plesniaka mi sie przydadzą.
Jabłecznik wole z ciastem tartym na wierzchu;-)
Jutro wstawie zdj jak mi wyjdzie;-)

Anulka mmmm szalejesz kochana;-) ale ja też mam ponczochy tylko beżowe ale może i ja sie wystroje;-) troche pikanteri nie zaszkodzi;-))

Zaraz wracam,lece zrobic kanapki M i corce do szkoły na jutro bo upiekłam dzis pyszny schabik na kanapki;-)

Fimka jak zamroże te białka to mogą długo być zamrożone? Bo ewentualnie do plesniaka mi sie przydadzą.
Jabłecznik wole z ciastem tartym na wierzchu;-)
Jutro wstawie zdj jak mi wyjdzie;-)

Wstaw, wstaw!! Koniecznie!
Białka mogą leżeć w zamrażarce... w nieskończoność ;) Serio!
Ja swoje zużywałam tak do 3 miesięcy i były ok, a bezy wychodzą lepsze niż ze świeżych!
Rozmrażają się w ciągu 1,5h, czasami miksowałam jeszcze z kryształkami lodu i i tak się udało :)
Polecam zamrażać białka :)

No no laski szaleństwo pończochy ekstra.
Fimka ślicznie wyglądałaś, a co do dużych cyców w ciąży też na to czekałam a jak byłam w ciąży to wcale nie urosły, trochę takie opuchnięte, a ja spodziewałam się prawdziwej rewolucji.

Wstaw, wstaw!! Koniecznie!
Białka mogą leżeć w zamrażarce... w nieskończoność ;) Serio!
Ja swoje zużywałam tak do 3 miesięcy i były ok, a bezy wychodzą lepsze niż ze świeżych!
Rozmrażają się w ciągu 1,5h, czasami miksowałam jeszcze z kryształkami lodu i i tak się udało :)
Polecam zamrażać białka :)

zawsze je wyrzucałam. teraz bedce zamrazac i nawet na swieta sie przydadza

No no laski szaleństwo pończochy ekstra.
Fimka ślicznie wyglądałaś, a co do dużych cyców w ciąży też na to czekałam a jak byłam w ciąży to wcale nie urosły, trochę takie opuchnięte, a ja spodziewałam się prawdziwej rewolucji.
Ja mam spory biust a w ciazy to mialam cyce jak donice a najbardziej jak urodzilam to myslalam ze pekne a mleko to pod cisnieniem pryskało;-) hehe

Ritta jutro się nie rusze ale czuję się świetnie! Uwielbiam to uczucie po ćwiczeniach, energia mnie rozsadza :-D dobrze bo muszę zrobić korektę 250 stron A4 na jutro :-/ noc z głowy...

Ja też z tych mniej biusciastych, mam B. I w ciąży w ogóle mi nie urosły :-/

Nie mam ochoty brać się do roboty, nanana... :-(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry