reklama

Starania od jesieni 2013

• Starter tematu Starter tematu kobietka22
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Trochę Wam zazdroszczę tych przedwieczornych starań, bo mój dzisiaj z delegacji wraca, ale mam u siebie poza swoją, jeszcze córkę szwagierki - Słowem 3-latki rządzą:-D Tak więc z upojnego wieczoru raczej nic nie wyjdzie. Małe razem są kochane, ale tej energii, to im może grupa przedszkolaków pozazdrościć. Ok, muszę zagonić "bliźniaczki syjamskie" do wanny;-)

Oj dziewczyny dziewczyny ale produkujecie:)

Anulka super , życzę udanego wieczorku):)
Iwonka-Biedronka super że już po:) Na pewno szybko do siebie dojdzie:)
Rita - co jakiś czas mnie motywujesz do ćwiczeń ale normalnie nie chce mi sie ruszać dupska:)
Fimka a idziesz sama na ten bankiet czy z mężem? Ja bym polecała jak z mężem kieckę a jak sama to jak najbardziej elegancka koszula i spodnie:)
Domka kochana a jaki masz wzrost. Ja mam 173 i waże 69 kg.... wydaje mi sie ze wiek/wzrosto odpowiadają mojej wadze, nie jest za wysoka ani za niska...moim zdaniem.

Nadrobiłam ile dałam rade...

Dziewczyny miałam wam mówić wczesniej ale głupio mi było po tych moim obietnicach że zero mierzenia i zero sprawdzania... ale od niedzieli mierze i sprawdzam... wkręciłam sie w ten wykres...ale nie wiem czy go tu wklejac?

Fimka a idziesz sama na ten bankiet czy z mężem? Ja bym polecała jak z mężem kieckę a jak sama to jak najbardziej elegancka koszula i spodnie:)

Dziewczyny miałam wam mówić wczesniej ale głupio mi było po tych moim obietnicach że zero mierzenia i zero sprawdzania... ale od niedzieli mierze i sprawdzam... wkręciłam sie w ten wykres...ale nie wiem czy go tu wklejac?

Idę sama, bo to tylko dla pracowników... Ale mam taką czarną, nie za krótką. Ubiorę czarne, kryjące rajstopy i nie za wysokie szpilki ;)

Katka - mierzenie tempki nie jest złe... Poznasz bardziej siebie, to dobrze. Gorzej ze świrowaniem z objawami i wmawianiem sobie, że coś jest (a tak naprawdę nie ma). WKLEJ! Będziemy Ci doradzać ;)
Ja też się wkręciłam!! :)

Idę ćwiczyć!!!!!! Wracam po 21!!

Dziewuszki super sie tu z Wami gada :) Tylko m. juz troche kreci nosem ze ja ciagle z nosem przy telefonie.

Ja juz w sportowych ciuszkach. Zamierzam troszke pobiegac przed zajeciami. Milego wieczorku i owocnych szalenstw :)

Katka wklejaj, ja tez zaczęłam, temperaturę muszę mierzyc od nowa, bo źle to robiłam, ale próbuje dalej, nie wiem czy w tym cyklu coś wyjdzie z tego wykresu mojego:-D
Ja tez znikam, ja tez życzę przyjemnych szaleństw;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry