Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja też miałam pokarm 2 tygodnie, a tak w ogóle moje dzieci nie chciały z piersi, ile ja sie namęczyłam, ale położna mi powiedziała że niektóre dzieci tak mają i już. odciągałam pokarm aż zanikł, może przy trzecim mi będzie dane karmic piersią.Dziękuję Wam wszystkim
Mojej mamie, po urodzeniu 3 dzieci, urosły do rozm. małe B. Miała pokarm tylko przez 2 tyg. po każdej ciąży.
Podejrzewam, że u mnie będzie to samo
Ale chociaż trochę jej się powiększyły![]()
Laski ja was proszę - NIE NARZEKAĆ NA SWOJE FIGURY! Bo też zacznę a nie chcę się dolowac![]()
Ja zaakceptowalam i polubilam swoje cialo takie jakie jest![]()

ja zawsze kupowałam bieliznę w jednym sklepie ale już nie ma tam na mnie rozmiarów.. wszystko jest poza obszarem stanika 

1,5 szuflady w zamrażarce
więc ala w sumie jadla moje mleczko chyba do ukończenia 7 m-ca jak się nie mylę a w 8 chyba jeszcze na noc jej dawałam moje.. ale powiem wam że wszystkie herbatki na laktację to bujdy.. ja piłam 3,5 l wody dziennie i ściągałam regularnie mleko co godzinę.. z zegarkiem w ręku niestety :-( bo jak zapomniałąm choć raz to już mleka o połowę mniej.. a w nocy było ajgorzej bo mała mi przesypiała całe odkąd miała 2 m-ce a ja i tak musiałąm 3 razy wstawać żey mleko odciągnąć :-( także u nas były przeboje jeśli chodzi o karmienie..