Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Fimka co Ty opowiadasz. Az poszlam zmierzyc sie w biodrach
U mnie gora ta samo a w biodrach 93.
Tez mam okragla pupe ale nigdy w zyciu nie zamienilaby ja na inna ! Ma fajny ksztalt a faceci szaleja
I nie jest duza.
Ty masz podobne wymiary.
Ritta a możesz coś więcej o tych testach owu napisać? czyli kilka razy w czasie cyklu może być blada kreska a tylko raz(lub w ogóle) ciemniejsza lub taka sama? bo ja myślałam że dzisiaj blada to jutro i pojutrze coraz ciemniejsze będą.. a mogłabyś wkleić swoje teściki? bo już kiedyś były ale nie mogę się przekopać między postami.. domka wyrzuć tą wagę - moja ciągle się psuje więcjuż nie kupuje nawet nowej fimka mała czarna zdecydowanie ;-)
Fimka no to mamy podobne wymiary, tez mam pupe wypukłą, ale taka chcę, mąż też się nią ciągle zachwyca i mówi że, murzyńska, a piersi no ja osobiście chciałabym większe ale cóż zrobic, taka natura. Mam 165 wzrostu i ważę 54 kg.
Co do bankietu mała czarna Domka waga zepsuta na pewno
Fimka urosna, ale tylko na chwile
Ja w ciazy mialam C i nie moglam sie przyzwyczaic do takich wielkich cycow
I pociesz sie ze nam nigdy nie beda wisiec do pepka
Fimka Pięknie wyglądałaś;-)
dziekuje Jutro jak upieke wstawie zdjecie choc pewnie nie bedzie tak piekny jak twoj;-)
Fimka czy rum mam czyms zastapic czy wogule nie dawac?Bo ja nie chce.
I po co mrozic białka??
No ja pachnaca i gladziutka a mialam z nogami czekac do wizyty hihi plan byl taki ze przywitam go w ponczoszkach mini i seksi gorze w ktorej jeszcze mnie nie widzial...no i oczywiacie szpilki ale mam plan rzeczy juz schowane w polce i jak uspie malego szybko w nie wskocze i no wlasnie i ..... dziekuje ze Was mam: *:*:* jestescie kochane