Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A co? To ma znaczenie. Normalnie pod pachą. Czyżby kolejna kompromitacja z mojej strony.
Hej, ja po pracy, mąż podał obiadek, pojechał na trening, a ja siedzę z chłopakami,szybko coś napiszę, nadrobiłam was,
Iwonka przykro mi że, @ przyszła, sierpniówki tez fajnie:-)
Adelo skąd jesteś jeśli można wiedziec, u nas piękna tęcza rano, jechałam do pracy o 6:50 i cały czas była przede mną, od razu dzień był inny, wierzyłam że dziś w pracy będzie lepiej i było:-)
Katka zdrowia dla Nadusi
Anulka przykro mi że, się pokłóciliście, ale to są emocje, ty burza hormonów, a ile godzin pracuje twój mąż, może zmęczony, albo oswaja się z myślą że znów zostanie tatą, może się czegoś boi, porozmawiacie na spokojnie jak emocję opadną, i jeszcze nie jedna kłótnia was czeka w małżeństwie nie zawsze jest kolorowo. Wszystkie małżeństwa się kłócą, nie przejmuj się nawet te które wyglądają na idealne. Będzie dobrze.
Kobietka teraz żadnemu lekarzowi nie można ufac, na to wygląda że, wszystko samemu trzeba sprawdzic.
Babeczki wy takie oblatane w temacie temperatury, powiedzcie mi jak to jest z temperaturą ja jest owulacja![]()

Teraz nie wiem od jutra mierzyc w ustach, ale wtedy mi się posypie bo temperatury będą niższe, czy lepiej już zostac tak jak mierzę pod pachą do końca cyklu?