reklama

Starania od jesieni 2013

• Starter tematu Starter tematu kobietka22
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
najlepiej w odbycie,pochwie,ustach bo chyba pod pachą jest najmniej wiarygodny wynik.
ja mierze w ustach ale niektóre dziewczyny w pochwie.
Niewiem jaka jest temp przed ovu ale któraś pisała chyba(niepamietam która:dry:) że po ovu rośnie

Absolutnie żadna kompromitacja;-))

Hej, ja po pracy, mąż podał obiadek, pojechał na trening, a ja siedzę z chłopakami,szybko coś napiszę, nadrobiłam was,
Iwonka przykro mi że, @ przyszła, sierpniówki tez fajnie:-)
Adelo skąd jesteś jeśli można wiedziec, u nas piękna tęcza rano, jechałam do pracy o 6:50 i cały czas była przede mną, od razu dzień był inny, wierzyłam że dziś w pracy będzie lepiej i było:-)
Katka zdrowia dla Nadusi:tak:
Anulka przykro mi że, się pokłóciliście, ale to są emocje, ty burza hormonów, a ile godzin pracuje twój mąż, może zmęczony, albo oswaja się z myślą że znów zostanie tatą, może się czegoś boi, porozmawiacie na spokojnie jak emocję opadną, i jeszcze nie jedna kłótnia was czeka w małżeństwie nie zawsze jest kolorowo. Wszystkie małżeństwa się kłócą, nie przejmuj się nawet te które wyglądają na idealne. Będzie dobrze.
Kobietka teraz żadnemu lekarzowi nie można ufac, na to wygląda że, wszystko samemu trzeba sprawdzic.:no:
Babeczki wy takie oblatane w temacie temperatury, powiedzcie mi jak to jest z temperaturą ja jest owulacja:sorry2:

Bellaa super, że w pracy lepiej.
Najczęściej w dzień owulacji temperatura trochę spada (ale nie zawsze) a dzień po następuje skok o min 0,2 st.(związany z produkcją progesteronu)
477px-MenstrualCycle.jpg
Tu pięknie widać jaki poziom ma progesteron, LH (wykrywany testami ovu) i temperatura

Bellaa i mierzymy zawsze o stałej porze!

Załączniki

• 477px-MenstrualCycle.jpg
    477px-MenstrualCycle.jpg
    49,1 KB · Wyświetleń: 49
Ostatnia edycja:
Teraz nie wiem od jutra mierzyc w ustach, ale wtedy mi się posypie bo temperatury będą niższe, czy lepiej już zostac tak jak mierzę pod pachą do końca cyklu?

Czesc
my juz wrocilismy, ciesze sie ze mamy te operacje za soba. Teraz musi dojsc do siebie i ja tez ale psychicznie bo jestem glebkiem nerwow przez to wszystko.
Milego popouldnia pa

reklama
Teraz nie wiem od jutra mierzyc w ustach, ale wtedy mi się posypie bo temperatury będą niższe, czy lepiej już zostac tak jak mierzę pod pachą do końca cyklu?

Bella do owulacji masz jeszcze kilka dni. Zacznij mierzyć w ustach i o stałej porze.
Pod pachą wykres ci się rozjedzie i nie będziesz wiedzieć nic.

iwonka super że masz już ten cały stres za sobą. Zdrówka dla synka

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry