reklama

Starania od jesieni 2013

• Starter tematu Starter tematu kobietka22
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Hej dziewczyny ;)
Zapisałam się do kardiologa mojej babci , powiedział ,żebym przyszła w sobotę i jeśli nie przyjdzie @ w sobotę to mogę dla pewności zrobić test żebym wiedziała na czym stoję ,ale tak czy siak przepisze mi ten Isoptin bez problemu żeby w razie czego nie szkodził jak już w ciąży będę także uspokoiłam się i czekam spokojnie do soboty.

Fuma_Foch - zaraz poprawię Cię na liście , wczoraj przeoczyłam Twojego posta w pośpiechu ;)
No to co laski teraz mamy 2 dni przerwy od testowania bo termin kolejnej staraczki w kolejce to 22 listopad , a mój 23 listopad jestem coraz bliżej tej daty ,ale czuję ,że będę się zapisywała na grudzień , niby temperatura w górze nadal , ale jakoś mnie tak w podbrzuszu pobolewa od wczoraj.

Idę poprawić tę listę i smażyć jajka sadzone bo mnie naszło;)

Pozdrawiam wszystkie i ściskam kciuki&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

kobietka temperatura rzeczywiście ładna. Nie korci Cię żeby zatestować wcześniej ?

Przy okazji możesz skorygować mój termin @ na 3.12 z powodu późnej owulacji

Kobietka @ nie ma wszystko przed tobą;-=) a jak nie to bedziemy sierpniówki;-)
Myszencja z tobą jes ok,nawet mój M lubi na ciuszki sobie pojechac;-) jak coś fajnego znajdzie to jest taki zachwycony ze oj;-)

Katka - my analnego nie próbowaliśmy jeszcze i na razie się nie zapowiada - mój nie chce. Jakoś go to nie kręci ale wiem, że zdania są podzielone. Jedni moi kumple zachwalają, inni wręcz przeciwnie. Kwestia gustu chyba :)

Myszencja - kochana jesteś, naprawdę baardzo Ci dziękuję za chęć pomocy. Jeśli będę miała problem czy pytanie to na pewno się do Ciebie zwrócę :yes: Na razie próbuję się nauczyć tego sama, żeby mi w krew weszło, w końcu to dopiero początek pisania. Odnośnie błędów ort czy interpunkcji problemów nie mam, ponieważ sama mam "hopla" na tym punkcie :-D Ale w kwestii akapitów i wymagań do pracy mgr jestem zielona. Bardzo mi miło, że chcesz pomóc i obiecuję, że będę truła Ci tyłek jak tylko pojawią się wątpliwości. :-D

Wypad na sklepy udany, mam kilka nowych pomysłów, kupiłam parę rzeczy i wyszło taniej niż przewidywałam - super :happy2::happy2: Jutro reszta zakupów i jak czas pozwoli - wielkie przemeblowanie. Jeśli nie to w piątek - aż jestem ciekawa miny Mojego jak zobaczy swój salon w nowej odsłonie :-D

Ritta- zaraz poprawię ;) nie kusi mnie, jeśli temperatura będzie wysoko w dniu @ to może zatestuję , bo u mnie w dwóch poprzednich cyklach spadała sobie jednego dnia ,a następnego już była @ więc do soboty zostało jeszcze czwartek i piątek , coś czuję ,że jutro spadnie i będzie po ptakach;)

Domka - ja tak czy siak byłabym sierpniówką bo jeśli teraz by @ nie przyszła to termin wychodzi na 2 sierpień , jeśli natomiast moja @ przyjdzie w terminie czyli 23 listopada to i tak kolejny termin przypada na sierpień ;)

Mój mąż zjadł obiadek i poszedł do fryzjera się obciąć ,a ja sobie czytam informator starankowy , który mój mąż wczoraj wziął w przychodni.

Hej, ja po pracy, mąż podał obiadek, pojechał na trening, a ja siedzę z chłopakami,szybko coś napiszę, nadrobiłam was,
Iwonka przykro mi że, @ przyszła, sierpniówki tez fajnie:-)
Adelo skąd jesteś jeśli można wiedziec, u nas piękna tęcza rano, jechałam do pracy o 6:50 i cały czas była przede mną, od razu dzień był inny, wierzyłam że dziś w pracy będzie lepiej i było:-)
Katka zdrowia dla Nadusi:tak:
Anulka przykro mi że, się pokłóciliście, ale to są emocje, ty burza hormonów, a ile godzin pracuje twój mąż, może zmęczony, albo oswaja się z myślą że znów zostanie tatą, może się czegoś boi, porozmawiacie na spokojnie jak emocję opadną, i jeszcze nie jedna kłótnia was czeka w małżeństwie nie zawsze jest kolorowo. Wszystkie małżeństwa się kłócą, nie przejmuj się nawet te które wyglądają na idealne. Będzie dobrze.
Kobietka teraz żadnemu lekarzowi nie można ufac, na to wygląda że, wszystko samemu trzeba sprawdzic.:no:
Babeczki wy takie oblatane w temacie temperatury, powiedzcie mi jak to jest z temperaturą ja jest owulacja:sorry2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry