Domka12
Fanka BB :)
Hej. Sorka dziewczyny doczytam potem. Dopiero mi włączyli prąd.
Ale mam pytanie. Wczoraj próbowałam badać tą szyjkę no i noga na kszesło ib bez problemu ją dotknełam,moim zdaniem wczoraj była twarda i zamknięta. Dziś tak samo zrobiłam i ledwo ją dotknęłam i moim zdaniem była wysoka średnio twarda i średnio otwarta. Dodam że i wczoraj i dziś temp 35.99. To mój 10 dzień cyklu. Dobrze badam,tak powinno być?
W ovu pokazuje mi że przypuszczalnie płodny dzień. Z moich wyliczen wynika że przy cyklu 28dni ovulacja bedzie w sobote czyli w 13 dzien cyklu?
Sluż lepki,gęsty.
Zerknijcie w wykres...
Ale mam pytanie. Wczoraj próbowałam badać tą szyjkę no i noga na kszesło ib bez problemu ją dotknełam,moim zdaniem wczoraj była twarda i zamknięta. Dziś tak samo zrobiłam i ledwo ją dotknęłam i moim zdaniem była wysoka średnio twarda i średnio otwarta. Dodam że i wczoraj i dziś temp 35.99. To mój 10 dzień cyklu. Dobrze badam,tak powinno być?
W ovu pokazuje mi że przypuszczalnie płodny dzień. Z moich wyliczen wynika że przy cyklu 28dni ovulacja bedzie w sobote czyli w 13 dzien cyklu?
Sluż lepki,gęsty.
Zerknijcie w wykres...
Poza tym ja badam szyjkę kilka razy w ciągu dnia. Czasem rano wydaję mi się, że jest wysoko ale później stwierdzam że średnio. Ovufriedn dni płodne wylicza również ze statystyk, ale chyba jeszcze nie Twoich bo to chyba Twój pierwszy rejestrowany cykl ?

Takie słodziaki. Nie wiem jak Wy, ale ja jestem ciuchoholiczką i szmateksową królową - tak mówi mój mąż, więc myślę, że jak w końcu się uda, to znów będę nowej szafy potrzebować