reklama

Starania od jesieni 2013

• Starter tematu Starter tematu kobietka22
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Ritta ja sie boje ze to moze byc pozamaciczna :( takiej ciazy w 50% testy nie wykrywaja i wszystkie objawy mi do tego pasuja :(

reklama
Iwonka, a miałaś jakieś operacje/zabiegi ginekologiczne? Są u Ciebie w rodzinie takie historie w przeszłości? Masz problemy z torbielami? Jak na wszystko odpowiedziałaś nie, to na 99% martwisz się niepotrzebnie:tak:

Iwonka, a miałaś jakieś operacje/zabiegi ginekologiczne? Są u Ciebie w rodzinie takie historie w przeszłości? Masz problemy z torbielami? Jak na wszystko odpowiedziałaś nie, to na 99% martwisz się niepotrzebnie:tak:

Mam problemy z torbielami. Odnosnie z historii w rodzinie nie mam pojecia, takich tematow nikt nie podejmuje.

Nadzieja[/B] no to mnie teraz załamałaś ja tez mam nadżerkę gin. powiedziała że mogę się starac, No nic jak długo się nie uda to pójdę jeszcze raz do gin.
A jeszcze odnośnie sprzątania, mój mąż zaczyna mi chowac odkurzac bo powiedział że to juz jest chora odkurzac czasami 3 razy dziennie, ale wiecie jak jest przy dzieciach, mamy już trzeci odkurzacz podobno ja je zajechałam.

Bella z tego co ja wiem nie każda nadżerka wymaga natychniastowego leczenia czy wypalania :tak: więc się nie stresuj tym bardziej że oglądał to ginekolog :tak: !

Iwonka ja slyszalam o pozamacicznych wykrytych testem. Hormon pozniej po prostu slabiej przyrasta. Ale specjalistka nie jestem. Ciaza pozamaciczna sie zadko zdaza. Moze zatestuj i umow sie do lekarza.

Myszencja i dziewczyny dziekuje. Jutro i tak ide do apteki. tylko zastanawiam sie ewentualnie kiedy go zrobic? jak to plamienie minie albo od razu?? Mowie Wam ja jak dlugo zyje nie mialam takiego @ to nawet nie jest okres. Zadnych skrzepow, jeden dzien krwawienia i to delikatnego i tak ciagle plamienie... czuje sie wrecz fatalnie :( jesli test wyjedzie negatywny musze umowic sie do lekarza bo obajwy zdrowia to na pewno nie sa i cos mi dolega :(

Myszencja z jakich regionow Sląska jestes? Juz wiem, weszlam na twoj profil ;) ja mieszkalam wczesniej w Piekarach Śląskich :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Kobietka - odpoczywaj dużo ! <tule> jestem pewna ze bedzie wszystko dobrze :*

Iwonka - cos czuje ze się śiwęcą dwie krechy na tescie - równiez doradzam zatestować. Ja bym zatestowala jak juz bym nie plamila zeby do moczu nic nie wlecialo , oczywiscie to tylko moje zdanie:tak:

Myszencja - zycze Ci dwuch kreseczek i trzymam mocno kciuki :tak: &&&&&&&&&

Ode mnie własnie gości pojechali do domku i ide kąpać Sebola bo już chodzi bez humoru :szok::eek:

Postaram sie zajrzeć jeszcze moje kochane :*

reklama
Iwonka- biedronka - kochana ja bym poszła na betę mój ginek powiedział ,że u niektórych kobiet w czasie kiedy powinna wystąpić @ występują plamienia, a nawet krwawienia mimo ,że ciąża jest przypomnij mi w którym dniu cyklu robiłaś test ostatni?Beta jest chyba pewniejsza niż testy , mi w poprzedniej ciąży test wyszedł dopiero 5 dni po terminie @ , a ja sama teraz mam w sumie 4 testy pozytywne ,a sama widzisz ,że też mam jakieś beżowe plamienia bo wczoraj miałam termin spodziewanej @ mój gin kazał mi przyjść niezależnie od tego czy będę plamić czy nie czy też krwawić bo to trzeba sprawdzić, zrób betę i zapisz się do gina.

Ps. Byłam w wc , wkładka przez cały dzień czysta.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry