reklama

Starania od jesieni 2013

• Starter tematu Starter tematu kobietka22
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Iwonka odpocznij, będzie dobrze, może to ze stresu. Aha, pytałaś o sląsk - mieszkam w Zabrzu, ale pochodzę z Wielkopolski;-)

Kobietka, mam nadzieję, że już wszystko będzie dobrze.

Dziewczyny, pogoda okropna, więc chociaż my musimy trzymać fason i nosy w górę:tak:

Domka moja ma 3.5 ;-) ale instrumenty szanuje w domu juz byl moj keyboard ale jest juz wiekowy i troszke zepsuty;-) jest tez gitara i skrzypce. A stwierdzilam ze i ja sobie pamiec odswieze i przypomne lata szkoly:-D

U nas też instrumenty muzyczne na topie od fletów przez trąbki, gitary, po keyboard i perkusje :-D chciałabym żeby synek się uczył gry na gitarze, póki co jest wielkie zainteresowanie i nawet mąż go uczy chwytów. Zobaczymy...
Dobrej nocy!

Hej:]
Nie dam rady was nadrobic:D
Wpadłam się przywitać bo wczoraj nie miałam siły xd pobalowałam troche z koleżanką na tym dancingu, super było, dawno się tak nie bawiłam:]
wróciłam do domku o 3 a mój mąz obudził mnie dopiero przed 12:P
dał mi pospać ale mimo wszystko był zły że pojechałam...ale długo sie nie gniewał bo jak mała poszłą spac w niedziele o 14 to się troche poprzytulaliśmy xd
Lece dziewczynki może uda mi sie z pracy cos naskrobać, dziś Nadia jedzie ze mna:D
bedzie chodzic do tego przeszkola w którym ja pracuje;D

Witajcie! :-)

Jak to z początkiem tygodnia bywa, dopadłam się komputerka więc mogę napisać codziennego, porannego posta :) Wiem, że nie wszyscy lubią poniedziałki ( The Boomtown Rats - I Don't Like Mondays - YouTube ) ale teraz mamy pole do popisu. Możemy sprawić, że początek tygodnia również będzie radosny :yes: Za dzisiejsze zadanie uważam... zrobienie prania. Serio. Mam TAKĄ górę brudnych ubrań, że chyba już coś się w niej rusza ;-) Nie wiem jak to się stało, bo nie zapraszaliśmy nikogo bezdomnego :-D ani nie biliśmy się z gównem :-D a po weekendzie jest tego cała tona. Jeśli Wy kochane macie czyściej niż czysto to możecie dzisiejsze zadanie uważać za zrobione. ALE - nie ma tak łatwo! :eek: Prawdziwe zadanie polega na tym, aby każdej osobie z którą dziś rozmawiamy powiedzieć dobre słowo. Bez ściemy kochane... pani w banku może mieć śliczną apaszkę a pan w kiosku na pewno uśmiechnie się słysząc coś więcej od klienta niż "dziękuję". Pokażcie, że są jeszcze dobrze wychowani ludzie na świecie i jesteśmy to my :-)
Na uśmiech na twarzy podziała ta oto morda:
maly-szczeniaczek-cudowny-likely-pl-3f24309f.jpeg

Oraz chinol pasujący do obrazka i (jakże bardzo) do życia:
"Każdą stresującą sytuację traktuj jak szczeniak - jeśli nie możesz tego zjeść lub się tym pobawić, po prostu olej to i idź w swoją stronę".

Miłego dnia staraczki! :-)

Załączniki

• maly-szczeniaczek-cudowny-likely-pl-3f24309f.jpeg
    maly-szczeniaczek-cudowny-likely-pl-3f24309f.jpeg
    26,6 KB · Wyświetleń: 42
reklama
I ja sie witamz rana:) Zmierzylam tempke i mialas isc dalej spac,ale jakas taka wyspana jestem:szok: Przez weekend sie za bardzo nie udzielalam, ale jestem na biezaco, bo was podczytywalam z telefonu:P

Katka super, ze imprezka sie udala i sie wybawilas:))

Inis ciacho jak zawsze rozweselajace i nawet poniedzialek juz nie taki straszny:P

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry