reklama

Starania od jesieni 2013

• Starter tematu Starter tematu kobietka22
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Bellaa ale nie da się wykluczyć że owulacja będzie dziś :baffled: Oczywiście życzę Ci żeby poczekała ma męża;-)
Jesli byłaby dziś, a przytulanki będą jutro, to może się załapiemy, a ostatnie przytulanki były wieczorem w poniedziałek, no niestety dwa dni przerwy nie z naszej winy:-( od trzech dni bolało mnie podbrzusze, i miałam śluz jak białko jaja kurzego, dziś na razie sucho, brzuch nie boli, troszkę krzyże, ale mogą tez ze zmęczenia.

reklama
ze stronki wybierasz buzke klikasz lewym przyciskiem myszy i wybierasz kopiuj adres obrazka potem otwierasz edycja sygnatury i klikasz insert image ikonka kolo obrazeczka wygladajacego jak film z apataru tam wklejasz ten adres obrazka skopiowany klikasz ok i gotowe:tak:

hmm nie wiem dlaczego u mnie bez problemu wchodzi. A wybralas jakis bardzo dzy obrazek? zaraz sprobuje u mnie jakis wielki na moment dac...zobaczymy a z tej strony bierzesz co podalam?

Ostatnia edycja:
Ale nie dajesz tylko kopiuj wklej link do sygnaturki tylko tam jest obrazek takich 2 globusikow potem kwadracik i ten film to naciskasz ten kwadracik i tam wklejasz linka bo u mnie dziala zobacz ten mikolaj z tej strony

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry