reklama

Starania od jesieni 2013

• Starter tematu Starter tematu kobietka22
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Chyba piszemy same ze soba bo reszta pouciekala ;)
Ja juz mam dwoch chlopakow + 3 maz teraz poraz troche kobiecosci dodac ;) a jak sie nie uda to kupie sobie kotke :happy:
Nie wazne jaka plac, wazne ze zdrowe :)

A ja sobie postanowilam ze nie bede testowac w tym cyklu :) jak mi sie @ tydzien spozni to pomysle ale predzej niech mnie nikt nie kusi ;)

Syn zrobil juz troche zadan, po obiedzie zrobi jeszcze dwa a kolejna partia jutro.

NIe macie pojecia jak bym teraz sie chetnie walnela na rozgrzanym goracym piasku... ach... strasznie brakuje mi lata :(

jestem , otworzyłam mój pamiętnik i pisałam do mojej kropeczki ,że bardzo ją kocham i się o nią martwię i takie tam , oczywiście musiałam się rozbeczeć (ah te hormony) , no i potem sobie poleżałam troszkę i pozytywnie się nastawiałam , teraz włączyłam sobie powtórki mojego ulubionego serialu i zabieram się za obieranie ziemniaczków.

Sysiq - kochana test najlepiej powtarzać co 48 godzin tak pisze w instrukcji ,ale ja jak zrobiłam pierwszy test w tym cyklu to kreska pojawiła się dość późno i była taka jakby szara ,uznałam test za negatywny to było w zeszły wtorek lub poniedziałek ,a w czwartek zeszły zrobiłam kolejny i już była druga blada różowa kreseczka , w piątek ciemniejsza ,a w sobotę jeszcze ciemniejsza także powtórz teraz pojutrze powinno się coś wyklarować ;)

no to robię ten obiadek , nadal sikam jak opętana.

reklama
Fajna sprawa taki pamietnik :tak: do tego powklejac zdjecia USG :) super :)
kobietka dzieki za pomysl :)

Na razie piszę w takim zwykłym zeszycie ,założyłam go w lipcu jak już wiedziałam ,że od września będą staranka i pisałam o oczekiwaniu na staranka ,a potem na dwie kreseczki , no i potem jak już miałam te dwie kreseczki i dziś napisałam , no ,a dla dzidzia mam taki specjalny album kolorowy różowo-niebieski , tam mogę wklejać fotki z usg , no i jest miejsce na fotki rodziców i dziadków , miejsce na odcisk małej rączki , tabela na pierwsze słówka ,a nawet na opis pierwszego dnia w przedszkolu , mam go w szufladzie , będę zbierała zdjęcia ,a potem powklejam i wszystko powpisuję ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry