reklama

Starania od jesieni 2013

• Starter tematu Starter tematu kobietka22
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
witajcie
moja mała wisi mi na rękach cały dzień więc za dużo nie mogę was nadrobić :-(
aschle złe przeczucia wyrzuć precz do kosza!!!!!:tak: wszystko będzie ok!!!

co do porodów to każdy ma swoje zdanie i każdy ma rację bo najlepiej zna siebie i swojego partnera więc wie jak ma postąpić ;-) mój był ze mną od momentu przyjęcia do szpitala czyli 21 do pół godziny po porodzie czyli 8:30.. pożniej mnie zabrali na salę żebym odpoczęła a małą na szczepienie/badania dalsze.. i powiem wam że nigdy nigdy ie chciałabym być sama.. on był wspaniały.. nie patrzył co robią położne tylko cały czas podawał mi wodę, przytrzymywał jak skakałam na piłce, ocierał mi pot z czoła i gawędził non stop żebym tylko myślała o czymś innym :-) meega miło wspominam poród ze względu na jego obecność :-) no i oboje powitaliśmy wspólnie naszą kluskę :-) a jego podziw i wdzięczność w oczach - zapamiętam do końca życia!!! nie wpływa to na nasze życie łóżeczkowe :-D a chyba śmiało mogę poweidzieć że jest duużo lepiej :-) mam kochanego męża i poweim wam że powiedziałam mu że nie wiem czy chcę żeby był przy kolejnym porodzie (tak specjalnie żeby go nie zmuszać czasem) a on był wielce oburzony i poweidział że go siłą nie wygonię bo ma też prawo witać swoją pociechę tak jak ja i pomagać mi podczas tych ciężkich chwil- bo chociaż tak może mi pomóc :tak: także to moje zdanie :tak:

co do mikołaja to właśnie zakupiliśmy strój i mój w tym roku się przebiera pierwszy raz jako że pierwsze nasze święta w trójkę
i szczerze wam powiem.. kuuuurde przystojniak ten mikołaj :-D:-D:-D chyba zostanie w tym przebraniu cały piątkowy wieczór :-D:-D:-D

wieczorkiem was nadrobię kochane! buziaki!

reklama
Dziewczyny mam pytanko, jak to jest z tą szyjką w dni płodne, zawsze miałam wysoko bo jak próbowałąm ją dotknąć to nie mogłam sięgnąć a wczoraj z ciekawości chciałam spróbować i ledwo włozyłam palec jak ja dotknęłam, bardzo nisko była z taka dziura w srodku jakby haha no nie wiem jak inaczej mam to nazwac?

U mnie dziś chińszczyzna na obiad, coś na szybko i jak tylko Nadusię położe spać to tez kładę się pod kołderkę.
Zakupiłam sobię piżamkę taką o
Piżama bawełniana rozm.uniw.+ gratis (3703647199) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

ja lubię spać w luźnych chaleczkach ale mój mąz mówi że wyglądam jak w firance... więc sprawiłam sobie prezent.

paulamc jak bylam w pierwszej ciazy mialam angine dwa razy i bylam na antybiotyku i nic jej nie bylo.Nie martw sie bedzie dobrze:tak:
Zawsze jak idziesz do lekarza mow ze jestes w ciazy i on juz dostosuje leki zeby nie zaszkodzily
Najczesciej jest to Amotaks albo Duomox

Ostatnia edycja:
duomox dobrze pamiętam za czasów mojego lekarza rodzinnego jak jeszcze w przychodni pracowal....co się do niego poszlo to...na grype duomox na angine duomox na katar duomox na zapalenie gardla duomox.....no to był chyba jego zloty lek na wszystko:):):):)

ookatkaoo fajna mam kilka podobnych w takich najwygodniej mi się spi :) mąż będzie zadowolony :)

aschlee pocieszyłaś mnie :) a wiec właśnie dostałam Amotaks :) trochę lżej się na sercu zrobiło :)
Lekarze ogólnie jak słyszą że mam rozrusznik serca starają mi się nie dawać mocnych antybiotyków. :)

Dziewczyny mam pytanko, jak to jest z tą szyjką w dni płodne, zawsze miałam wysoko bo jak próbowałąm ją dotknąć to nie mogłam sięgnąć a wczoraj z ciekawości chciałam spróbować i ledwo włozyłam palec jak ja dotknęłam, bardzo nisko była z taka dziura w srodku jakby haha no nie wiem jak inaczej mam to nazwac?

Tuż po owulacji szyjka się obniża i twardnieje. Prawdopodobnie owulacja już była.

Ja uwielbiam spać nago a mąż: "ubierz się, będzie ci zimno". Dziwny facet :-D

reklama
anastazi to ja znam lekarza ktory na wszystko przepisuje Doxyciclinum.
Mam znajoma ktorej tak pieknie zoladek zalatwil tym ze szok kazal jej brac 4 razy dziennie bez zadnych oslonek bez niczego i tak go sobie brala przez 3 tygodnie bo tak kazal...jak to uslyszalam oczy mi wyszly.Mowila ze miala wrazenie jakby miala dziury w zoladku.Ale w ciazy go na szczescie nie przepisuja

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry