reklama

Starania od jesieni 2013

• Starter tematu Starter tematu kobietka22
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Ze cos bedzie nie tak.Martwi mnie fakt ze wczoraj byl 4 dzien @ a mnie bolal brzuch.Dzis niby jest ok ale z kolei od rana mi nie dobrze.@ byla jakas taka licha.Nie wiem jakos czuje podswiadomie lek
Wiem jestem panikara...ale jakos lepiej mi jak sie wygadam

Witajcie :)
co do porodu z mężem to nigdy w życiu :) on prędzej by tam zemdlał :)

Iwonka męża masz cudownego !! :) i zgadzam się z Tobą że rodzina to teraz Ty i Twój mąż i dzieci :) rodzice chcieli by za nas przeżyć życie niestety.

Aschlee głowa do góry będzie dobrze !!

Kobietka piękna beta gratuluje i pęcherzyk tez będzie piękny dziś :)

U mnie sytuacja jest taka ze z teściową dogaduje się lepiej niż z własną mamą dzwoni codziennie pyta o zdrowie o dzidziusia bo bardzo by chciała zostać babcia jak poroniłam wspierała mnie ! Moja mama nie wierzyła w tą ciąże i jej się spełniło bo maleństwo odeszło do grona Aniołków (*).

Na dzień dzisiejszy mam podły nastrój goraczka meczyła cała noc ponad 38*. Jednak bez wizyty u lekarza się nie obyło dostałam antybiotyk syrop kropelki do nosa informowałam lekarza ze staramy się z męzem o dziecko i ze podejrzewam że mogę już być w ciązy wiec stwierdził że dobrał leki tak żeby nie zagroziły w razie czego dziecku. Modle się o to z całych sił. Testuje dopiero w piątek eh zwariuje do tego czasu :(

reklama
Aschlee niestety żyjemy w takich czasach, że stresu mamy na prawdę mnóstwo, a jak człowiek jeszcze wrazliwy i wszystkim sie przejmuje na zapas, to już w ogóle, ja własnie taka jestem. Stresu mnie niestety nie brakuje, a martwię się za wszystkich dookoła. po wizycie na pewno się uspokoisz.:tak:
Paulamc z nami nie zwariujesz, dasz rady, dziś już wtorek, trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&
własnie zauważyłam że wykres mi zniknął? nie wiem dlaczego.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry