reklama

Starania od jesieni 2013

• Starter tematu Starter tematu kobietka22
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
kobietka laptop zazwyczaj sam sie od siebie wylacza nawet na kablu jesli plyta glowna jest zakurzona, moja rada - oddaj do czyszczenia.

katka najwidoczniej mial ciezki dzien, pospi godzinke-dwie a potem pojedziecie na zakupy. Odnosnie auta - mechanik tez nie czarodziej ;) jezeli mu czsci ktore potrzebowal nie doszly to auta nie posklada.
Nie ma sensu sie stresowac.

Miala byc pizza - bedzie pomidorowa, pizza jutro. Czekam az moj przyjedzie i pojedziemy na zakupy. W zasadzie zawsze mam wszystkiego an zapas ale owoce, warzywa, jogurty kupuje na bierzaco.

Iwonka mi nie chodzi czyy czarodziej czy nie. Auto miało być skonczone na piątek w piątek zadzwonił ze będzie na sobote bo "nie zdązy" go poskładac a nie nie ma częsci. A dzis nagle nie...będzie jednak na poniedziałek. Ja już w dupie to mam tylko jak wiedzial ze bedzie tydzien auto trzymał to bym sobie zrobiła tydzien temu zapas zakupów...

reklama
Hej dziewczyny!
U mnie też nadal wieje.
Jestem jeszcze w pracy... Za niedługo kończę.

Widzę efekty Duphastonu - temp wzrasta, OvuFriend wyznaczyło owu. Wiem że to taka sztuczna i nie ma co się sugerować.
Ale cieszę się że działa :)

A na Mikołaja dostałam lakier do paznokci ;)

Ritta udanej imprezy życzę, odwal się a co:tak:
No ja tez właśnie wychodzę na imprezkę do siostrzenicy na urodziny idziemy:-)
Katka na pewno jak wstanie to weźmie od rodziców i pojedziecie, wiem że to wkurzające, bo jak człowiek sobie coś zaplanuje a potem plan się wali to się wkurza.

Belaa ale szczeże mówiąc to ja mam to już gdzieś, ja się prosić nie mam zamiaru, to co jest mi potrzebne do jedzenia mam dla siebie i dla małej,jakoś sobie poradzę, mój mąz jest bardziej wybredny, zgłodnieje ...pfff nie interesuje mnie to niech sobie popatrzy czego w domu nie ma zrobi liste i dyma na zakupy a jak nie to niech do tesciowej idzie...

Skoro on taki to i ja...

Katka nie denerwuj sie. Obudz go i powiec niech cos organizuje bo nie masz co do gara włożyc. Faceci sa niedomyslni,i nie domysla sie pewnie ze sie złoscisz o to.a aby sie pokłucicie.

Ja dopiero wróciłam od rodziców, trochę się zasiedzialam, teraz mnie czeka sprzątanie a później znów robota z pracy... Ale chociaż kupiłam sobie wreszcie czapkę i szalik cieply - mąż przestanie mnie opieprzac że chodzę z gołą głową :-p

Ritta i jak, wyszedł deser?
Domka... Smierdzisz mi babo ciąża ;-)
Fimka fajnie że leki zaczynają działać. U mnie póki co bez poprawy ale to dopiero drugi dzień na lekach.

Iwonka a w niemczew w niedziele na zakupy nie mozna??

Zrobilam se kawke bo chyba spanie mnie bierze. Agata rysuje. M w pracy kolo 19 bedzie a potem znowu jedzie po swoja siostre. A mi sie nudzi.

Ovu mi wyznaczyl na 80%pozytywny test;-)

Jutro kupie test;-)

Ostatnia edycja:
Iwona o ja cie,niewiedzialam. My głownie w niedziele jezdzimy na zakupy albo do centrum chandlowego bo w tyg nie ma kiedy. Nawet jutro jade. Ale z drugiej srtony jakby sklepy byly za,kniete to wiecej czasu z rodzina mozna spedzic

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry