reklama

Starania od jesieni 2013

• Starter tematu Starter tematu kobietka22
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Hej, ale skrobiecie.
Witam nową staraczke ;-)

Na moje migreny tylko pyralgina dozylnie działa :-/ właśnie mnie dziś rano dopadła, całe szczęście jestem na dicloduo jeszcze więc ból jest stlumiony trochę ale aż mnie na wymioty ciągnie.

Domka Ty chyba żartujesz z tą @?! :szok: cholerka... :-(

Ostatnia edycja:
reklama
Lisica powaznie. Wczoraj wieczorem dostałam,ale zaznaczylam na wykresach ze dzis. Trudno. Czekamy na kolejna ovu która mi wypada w swieta takze spoko.M mówi ze za bardzo sie angazuje. Pewnie ma racje musze wrzucic troche na luz. Najwyzej znowu urodze dziecko w zimie,mam nadzieje;-)

Fatalnie sie czuje,przeziebienie mnie bierze. Mała nosem ciągnie a jutro to szczepienie... Cholerka

Bella Bella halo?!

Ostatnia edycja:
Kobietka to może i nam się uda bo te dni na Sylwka mi wypadają i dużo pozytywnej energii w domu będzie to może, może ... ;-) Kochana to podrzuć tych mdłości troszeczkę tu dla nas z chęcią skorzystamy :-D

Iwonka to może być niezły pomysł na biznes z tym hotelikiem :-D
a i dzięki za nazwę tego leku na migreny, bo moja szwagierka ma je często to jej podpowiem

Katka nie dołuj się kochana, będzie dobrze !! a może to chormony ;-)

Amaliee znam ten ból :-( miesiąc temu miałam wyrywane dwie ósemki, nie obyło się bez szwów i antybiotyku, a opuchliznę miałam przez tydzień, pomogła mi szałwia :-)

Inis kochana to chyba jakaś epidemia z tymi ósemkami :-( a nie myślałaś o ich usunięciu? normalnie nie kumam po co one nam w ogóle, przeszkadzają a pożytku z nich nie mamy :-(

Mi bliźniaki nie grożą ale nawet mając już dwie laseczki to bym nie pogardziła dwoma małymi bobasami na raz bo w sumie to bym chciała mieć cztery pociechy... no chyba mi na starość odbija :-P

jestem, jestem, dopiero z pracy wróciłam nadrabiaaaałam, ale jestem już.
@ nie ma, ale ja drugi termin miałam na 12.12. także czekam, temperaturę widziałyście sama się zdziwiłam, bo ból jak na @ więc same rozumiecie.
Katka no masakra z twoja siostrą, super, wykorzystaj to, musicie na nowo się poznac.
Domka przykro mi :-(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry