reklama

Starania od jesieni 2013

• Starter tematu Starter tematu kobietka22
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
hej
ja dzisiaj mam ostateczny termin @.. tzn miałam zapisane 10.12 ale tak naprawdę między 8-10 grudnia.. omijaliśmy dni płodne - bo testy owu nie powychodziły ale bałam się strasznie że @ jeszcze nie ma.. a teraz w ciąży to byłoby ciężko bo brałam antybiotyki no i miałam jelitówkę kilka dni bez jedzenia :-( dzisiaj robiłam testy z samego rańca i na obydwu testach jedna krecha - w sumie to się uspokoiłam bo bałam się strasznie o tą moją chorobę ostatnio :-( @ jeszcze nie przyszła ale to pewnie przez moją jelitówkę i antybiotyki które wcześniej brałam..
muszę uciekać do mojej małej bo idą trójeczki i maruderek straszny z niej :-(

reklama
Dziewczyny, wybaczcie że mało się udzielam ale nie wyrabiam :-( Pisałam (nie pamiętam czy tutaj czy na drugim wątku), że w weekend wylądowałam na pogotowiu dentystycznym... mam antybiotyk, jakiś lek, osłonę ale g**no daje, boli mnie non stop. Nie daje rady, dzisiaj w szkole myślałam, że się poryczę a jeszcze musiałam wygłosić referat przed wszystkimi :no:

Irytują mnie te moje ósemki, żeby nie powiedzieć dobitniej. Najpierw zaczeły wychodzić kilka lat temu - wszystkie 4 na raz. Ból nieopisany, 10x to co teraz. A na dniach ostatnich jedna ósemka znów daje o sobie znać... nie wiem co to za antybiotyk beznadziejny ;| jutro biorę ostatnią dawkę (4 dni mam brać tylko) a to DALEJ BOLI. Nie chce mi się starać, nie chce mi się liczyć dni, nic mi się nie chce. Nie mogę jeść, bo nie mogę gryźć, nie mogę nawet ziewać - nie mówiąc już o tym, że boli jak przełykam ślinę. Buuuu ;(

Musiałam się wygadać. Amaliee, nawet nie wiesz jak ja Cię rozumiem z bólem zęba... przytulam mocno. Na pocieszenie powiem Ci, że jak powiedziałam mojemu, że mnie boli to przez telefon mi poradził "wbij w zęby w ścianę i wytrzymaj" :-D To chyba miało być zabawne wg niego :-D

hej
ja dzisiaj mam ostateczny termin @.. tzn miałam zapisane 10.12 ale tak naprawdę między 8-10 grudnia.. omijaliśmy dni płodne - bo testy owu nie powychodziły ale bałam się strasznie że @ jeszcze nie ma.. a teraz w ciąży to byłoby ciężko bo brałam antybiotyki no i miałam jelitówkę kilka dni bez jedzenia :-( dzisiaj robiłam testy z samego rańca i na obydwu testach jedna krecha - w sumie to się uspokoiłam bo bałam się strasznie o tą moją chorobę ostatnio :-( @ jeszcze nie przyszła ale to pewnie przez moją jelitówkę i antybiotyki które wcześniej brałam..
muszę uciekać do mojej małej bo idą trójeczki i maruderek straszny z niej :-(
tak jak mówisz kochana pewnie @ się spóznia przez antybiotyki i jelitówke. nie martw się wszystko bedzie dobrze:) no to troche masz roboty jak mała tak ząbkuje i marudna ale ani się obejrzysz a bedzie ładny uśmiech pełny ząbków:)

Dziewczyny Rita może ty bo się znasz... bedę mierzyc tą temp do konca ale powiedz mi ile dni przed @ jeżeli ma przyjsc spadnie mi temperatura?

Ja już jestem głupia... jak chodzę... czy coś robie to nie bolą mnie cycki, a jak się położe to ciągnie mnie od pach, identycznie jak opisywała Anulka.

Ostatnia edycja:
Ada - zaraz Cię przeniosę ;)
Co do listy to już uaktualniłam , jest na pierwszej stronie w pierwszym poście ;)
Karla- a Tobie jaki termin @ wpisać?Czy może np zapisać Cię ale ze znakami zapytania na grudzień lub styczeń bo nie wiem kiedy możesz się spodziewać???

Inis- a ona wyszła ta ósemka czy jeszcze jest częściowo schowana?Ja pamiętam jak moja dawała popalić dosłownie tuż przez zajściem rzutem na taśmę zrobiłam z nią porządek , chirurg mi usunęła ten fragment dziąsła , który jeszcze ją zakrywał i teraz sobie ją szczotkuję normalnie i płuczę i puki co ( odpukać ) mam spokój , a wtedy to spuchłam po nocach nie spałam nie mogłam brać antybiotyku bo mogłam być w ciąży , oczyściła mi dziąsło i zapisała na usunięcie tej kieszonki , ale jadłam tyle co nic właściwie same papki , przez co schudłam tuż przed ciążą i w sumie dobrze ,że tak wyszło.Znam ten ból kochana przytulam;*

ja mam lekkiego nerwa, bo jak by nie było, wczoraj mężul nie uważał, a miałam ovulacje :( panicznie się boje co teraz!!!!
Antybiotyku nie mam, łykam apap przeciwbólowo, oby do jutra było lepiej bo zwariuje.
Strasznie teśknie za mężem :(

Kochana jeśli nie łykasz antybiotyku tylko apap to się nie martw , zanim się fasolka zagnieździ to już Ci się wszystko podgoi ;) Ja miałam wycinane dziąsło 2 dni po owulacji , w znieczuleniu, ginekologa się radziłam i dentystki i oboje powiedzieli ,że to działa miejscowo i jeśli dopiero co do zapłodnienia doszło to dziecko jeszcze nie jest podłączone do mnie w żaden sposób tylko wędruje sobie jajowodem, uszy do góry;)

Ada - zaraz Cię przeniosę ;)
Co do listy to już uaktualniłam , jest na pierwszej stronie w pierwszym poście ;)
Karla- a Tobie jaki termin @ wpisać?Czy może np zapisać Cię ale ze znakami zapytania na grudzień lub styczeń bo nie wiem kiedy możesz się spodziewać???

Inis- a ona wyszła ta ósemka czy jeszcze jest częściowo schowana?Ja pamiętam jak moja dawała popalić dosłownie tuż przez zajściem rzutem na taśmę zrobiłam z nią porządek , chirurg mi usunęła ten fragment dziąsła , który jeszcze ją zakrywał i teraz sobie ją szczotkuję normalnie i płuczę i puki co ( odpukać ) mam spokój , a wtedy to spuchłam po nocach nie spałam nie mogłam brać antybiotyku bo mogłam być w ciąży , oczyściła mi dziąsło i zapisała na usunięcie tej kieszonki , ale jadłam tyle co nic właściwie same papki , przez co schudłam tuż przed ciążą i w sumie dobrze ,że tak wyszło.Znam ten ból kochana przytulam;*

Kochana wpisz mnie ze znakami zapytania, bo nie moge sie doliczyc kiedy mogę mieć @ oczywiscie jak jakiś down zapomniałam zapisać poprzednią @ i nawet nie pamietam kiedy miałam wrrrr... musze męza spytać kiedy na działce byliśmy bo wtedy własnie dostałam i zijałam się z bólu:(

A ja wogóle musze iść do neurologa bo mam silne migreny ja ja codzien wieczorem mam brać tabletkę któa normalnie biorą ludzie na padaczkę, ale ponoć na migrene też się ją stosuje i ja je z dnia na dzien odstawiłam, i teraz bedzie mnie częściej i mocniej boleć glowa, musze się poradzić neurologa mojego co teraz czy je odstawić tak jak kiedys i olać to najwyzej bede zdychac z bólu czy co bo nie sadze zeby był jakiś zamiennik do stosowania w ciazy. nawet przeciwbólowych nie łykam bo się boje, i czasem wytrzymuje ten ból...

reklama
Kochana to nie ja odkad brałam ten lek topiran się nazywał to migreny miałam rzadziej i dużooo słabsze. dostałam też lek dexak on jest przeciwbólowy ale dość silny chyba typowa na migreny i przy silnych migrenach pomagał zazwyczaj, przy słabszych brałam dwa ibupromy.
teraz pomimo ze odstawiłam te leki to i tak mam słabsze i duzo krótsze niz miałam.
chyba trafiłas na kijowego neurologa skoro nic ci nie dał tylko przeciwbóle kazał brac.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry