reklama

Starania od jesieni 2013

• Starter tematu Starter tematu kobietka22
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
hej misie ja tak na szybko...
wyniki miala mi odebrac tesciowa ale oczywiscie wymyslila ze odtlenimy sie i poszlismy z malym wozkiem na spacer:/ nogi wchodza mi mnie powiem gdzie a jutro pewnie mega bol pachwin bedzie:/ no ale odebrane wyniki bylo by dobrze ale limfocyty troche obnizone z tego co czytalam teraz na necie to przez stres moze tak byc:/ a ostatnio sporo go u mnie bylo:/tak to wszystko ok
chyba ze jeszcze ktoras kobietka co sie zna na skrotach powie mi co w morfologi oznacza skrot EO bo nie moge znalesc...bede wdzieczna:)
jak tylko wrocilismy ze spaceru oboje z malym padlismy jak kawki hehe i wstalismy o 16,11:szok:

nie nadrobie was bo tak na szybko pisze bo zaraz moj wraca z pracy...miedzy nami lepiej hehe a jaki wieczor wczoraj mial hihi w koncu ujrzal stroj mikolajkowy z czapa i ponczoszkami czerwonymi hihi mega bylo:) i m chce dzis powtorke hehe dac palca to juz cala reka:-D

no i jutro WIZYTA :laugh2:

reklama
Dziewczynki nie wiem czy przeczytałyście , na wypadek jeśli przeoczyłyście to powtórzę się , chodzi mi o to ,że słyszałam ,że dziedziczy skłonność do bliźniąt tylko kobieta i to dotyczy bliźniąt dwujajowych ,a te jednojajowe to loteria bo to zależy od tego jak komórka się dzieli i to podobno nie jest uwarunkowane genetycznie ,ale ile w tym prawdy to może lekarz jest w stanie powiedzieć nie wiem skąd osoba ,która o tym pisała miała takie info ,ale tu na forum o tym przeczytałam.

Anulka &&&&&&& za wizytę, na pewno wyniki są ok, nie martw się !!!

Iwonka no to cień nadziei na dwa bobo jest ;-)

Bellaa no ale robiłaś z popołudniowego moczu, powtórz z rana ! Jeszcze jest szansa na II :-D

Dziewczynki ja oszaleje dzień przed @ wyskoczyło mi zimno i dziś znowuuu :-( niby wyskakuje jak organizm jest osłabiony, no ale ja się dobrze czuję a do @ jeszcze tydzień ...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry