Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
katka co forum.... to inna diagnoza........lepiej zrob betke i będziesz miała pewność
ja podczytywalam czy może jak będę w 13 tyg. to może da się plec dzidzi zobaczyć.....i tez czytałam ze niby jakims kobietkom już w 12 tc. powiedzieli co będzie......a potem znalazłam artykul ze w 12tc rozwijają się dopiero narzody rodne wiec jak niby lekarz już mogl je zobaczyć jak ich jeszcze nie było.....wiec nie wiem.....czy da się czy nie da.........
domka a ja miałam się urodzić chłopakiemprzynajmniej tak lekarz mojej mamie mowil a miała 2 razy usg) i tak jako noworodek nie miałam nic rozowego hihi
Fimka jestem ciągle pod wrażeniem pierniczków. Nie mogę się napatrzeć :-)
Powidz mi kochana jaki jest stopień trudności wykonania piernika, którego masz na blogu. Bo wiesz że ja ...;-)
Dzien dobry dziewczyny u mnie dzisiaj strasznie zomno nawet mi sie na ten dwor nie chce wychodzic. Fimka Twoje pierniczki sa piekne ja niestety jak chodzi o pieczenie ciast to kiepsko mi to idzie Katka trzymam mocno za Ciebie kciuki zeby byly II kreseczki ale tak jak dziewczyny mowia chyba lepiej zrobic bete niz isc do gina Domka zazwyczaj jest to jedna szczepionka czyli jedno uklucie i druga do picia...ale spotkalam sie z przychodnia ktora nie dawala tej do picia tylko byly dwa wklucia takze zalezy od przychodni ale czesciej jest 1 wkłucie+doustna szczepionka
Tak samo od przychodni zalezy wiek w ktorej sie go podaje jedne daja ja 5 latkom a inne czekaja az dziecko bedzie mialo min 5 lat i 11 miesiecy. albo az bedzie mialo juz 6 lat