reklama

Starania od jesieni 2013

• Starter tematu Starter tematu kobietka22
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Iwonka ja tez bym chciala zebys nas odwiedzala bo bardzo Cie polubilysmy i bedzie smutno nam jak nie bedziesz zagladac. Ja postanowilam ze pojde do lekarza bo dzis rano po wstaniu 198/105 jak tylko bede miala mozliwosc to dam znac co i jak

reklama
masz racje Aschle idz bo dosc wysoko jest to cisnienie lepiej to zabdac.

Powiesilam na dwor uprany koc ja ide zaraz a on cały w łapach kota? Jak on tam wlazł,potem go wycziłam on skakał na ten koc co sie suszył i sie wspinała,koc znowu do prania

Hej ja tak na szybko...gdyby nie maly nie wstalabym z lozka no ale coz...biegiem go ubralam bo cos mnie meczylo i takim sposobem biegiem przywitalam pana K :/ czemu nie mam pojecia juz jak kawke robilam zmulil mnie zapach:/ poszla bym spac najlepiej

Amelie tez lubie wszystko pod linijke;-)Dlatego nie wiem jak ta zywa sie sprawdzi;-) ale zawsze mielismy sztuczna aw tym roku chce żywą;-)
Dobra zaraz ide wpakuje to jabłko do puszek. \\

Zrobiłam stroik;-) lece śledzie robic i pranie wyniesc

Ostatnia edycja:
Nienawidze żywych choinek. Są mi niesymetryczne, takie liche i śmierdzą :P
Ja jestem fanką pięknych, symetrycznych, sztucznych choinek :D więc będzie z mężem wojna, jak pójdziemy na swoje :P

Pierniki - trzymaj je w szczelnie zamkniętej puszce i włóż do niej kawałek jabłka. Wymieniaj go regularnie, bo pierniczki wchłoną z niego wilgoć i zaczną mięknąć :)

Może masz jakąś infekcję? I stąd stan podgorączkowy?

Hej, ja zaraz biore się za ogarnianie swoich terenów do końca, bo skoro dzisiaj jade do rodziców, to posprzatać trzeba. Musze pozmywac i poodkurzać, i resztę mam w nosie!! Jak się nie podoba, to niech sprząta hrabina "pośpiesz się" czyli siostra męża, bo wraca w sobotę. A już małpa dopytywała, czy już jest po szale porządkow ;]

Też tak myślałam ale właśnie nic mnie nie piecze i nie swędzi, ostatnio miałam właśnie chyba bodajże w poniedziałek że mnie piekło i swędziało... ale Sparowałam tym Prowag żelem i już nie swędzi...:P

Ale dziś tu cisza:D:D

Amalie na święta całe się wybierasz do rodziców?

Ja kończe generalne porządki, nie wiem wg co mam robić na święta, Wigilie jako tako spędzamy u tesciów, ale w domu tez coś trzeba do jedzenia miec:D

Wg dostałam jakiejś wysypki na ręce jak jest zgięcie łokcia w tym miejscu gdzie się krew pobiera na jednej ręce tylko tak myślałam ze to może od pobierania krwi ale na obie bety miałam pobieraną krew z jednej ręki i to nie tej...

reklama
Katka brat kiedy przyjeżdża?

Lisica miał być w sobotę a już w środę byli w PL. Zrobili wszystkim niespodziankę, wczoraj byli u mnie Nadia dostała Lalkę gadającą z wózkiem, Kurtkę i piżamkę z Primarka. A ja dostałam krwisto czerwoną kieckę w stylu retro:D mamy zamiar w 2 dzień świąt się gdzies razem wybrać, może na jakaś imprezkę bo niewiele czasu bo 3 stycznia lecą spowrotem.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry